Našli ste niekedy takú psychologičku, ktorá vám skutočne pomohla?

blog_betka
22. dec 2022

Ja moc šťastie na dobrého psychológa nemám, chodila som rok k jednej a teraz po roku mi povie že terapia ma nikde neposunula. Nemám chuť hľadať už inú aj tak si vždy poradím len sama vo všetkom. Našli ste niekedy takú psychologičku ktorá vám skutočne pomohla?

luccija
22. dec 2022

@blog_betka áno
Záleží čo riešiš prácu, vzťahy.. ale je to od nej pekná spätná väzba, že Ti povedala, že si sa nikam neposunula.Priklad moja kamarátka chodila k psychologicke s tým, že manželstvo nefunguje vedela, že ho má ukončiť a posunúť sa ďalej, ale na terapiach riešila iba ponosy na muža, až jej tiež po nejakom čase povedala, že bud alebo..že pokým sa sama nerozhodne čo ďalej nemá význam sa tam chodiť utvrdzovat, že muž je blbec.

martina1985ba
22. dec 2022

ja som ich vystriedala kedysi ovela viac. jedna bola super, ta mi za par sedeni dala viac nez vsetci ostatni dokopy. ale potom skoncila sukromnu prax a zacala sa venovat iba sudnemu znalectvu pre deti (vraj ich je vela tyranych a pod.)

dagmarovita
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kaktusik007
22. dec 2022

ano, bola to psychiatricka a pomohla mi pochopit zavaznost psychiatrickej diagnozy mojho teraz uz exmanzela. Bez nej a jej vysvetlenia a odporucenia odbornej literatury by som nedokazala zabranit moznemu dedicnemu ochoreniu u mojich deti - takto som spravila vsetko pre to aby som z nich vychovala vyrovnane osobnosti bez patologickych prejavov ---- narocne na reakcie, vychovu - ale vyzera to ze sa mi to podarilo a velmi som tej psychiatricke vdacna.

marianarem
22. dec 2022

@blog_betka Ja som mala stastie dokonca az na dve spickove, ktore mi pomohli vyrazne zmenit/zlepsit zivot, kazda v inom obdobi. Ale mala som do cinenia aj s priemernymi, ppdpriemernymi a s jednym otrasnym. Nie je lahke najst niekoho naozaj dobreho, preto aj hovorim o stasti.