Následky samoty

lovergirls
5. aug 2013

Aké následky môže mať na človeka samota?

unavenasom
5. aug 2013

zavislost na konikovi :D

petraxy6
5. aug 2013

Žaneta? 😅 😅 😅 😅 😅 😅

sissy27
5. aug 2013

@petraxy6 tak tá si celkom určite povedala, že radšej inteligentná samota ako blbá spoločnosť 😎

zuzulienka1973
5. aug 2013

@lovergirls Na mna take,ze si konecne poriadne oddychnem 😀

patkovamama
6. aug 2013

Záleží na danom type človeka - žiaden človek by nemal byť sám, niekto to však zvláda lepšie, iný horšie. Moje skúsenosti mi dovoľujú konštatovať, že žiaden človek sám nie je a sám byť nemusí.
Pokiaľ sa pýtaš vážne a z vážneho dôvodu - dlhotrvajúca samota môže viesť k depresiám a následnému odmietaniu kontaktu s ľuďmi, vážnym psychickým problémom - v spojení s inými faktormi k psychóze a horším + z psychických problémov vznikajú aj problémy fyzické. Človek, ktorý samotu zvláda ťažšie a je jej vystavený má často úzkostné až samovražedné myšlienky.
Treba špecifikovať, akú samotu myslíš. Či je to samota pri nedeľnom obede, samota po rozchode, samota po úmrtí blízkej osoby, samota kvôli nejakému sociálnemu problému....

Je rozdiel, či sa pýta niekto, kto sa nudí a pripadá si sám, alebo sa pýta niekto, kto má vážny problém (aj keď pýtanie sa z nudy by som tiež nazvala problémom 😝 ) 🙂

santamonica
6. aug 2013

@lovergirls dlhodoba samota nie je dobra, ja osobne som stastna, ze sama ani osamela niesom.......byt sama nejaky cas je fajn, ale ked su z toho roky a mladost odchadza, vidim to na zopar svojich kamaratkach, tak to na ne ma rozny vplyv a stastne teda niesu, aj ked sa snazia si to obcas nahovorit..... to je taka sebaobrana......moja dobra kamaratka je sama uz vyse 12 rokov a sice vie byt obcas aj vesela a spolocenska, ale to sa v podstate len nuti, ma depresie a doma place......chcela by partnera, rodinu,ale je tazke niekoho normalneho stretnut.

m_ij_ka
6. aug 2013

@lovergirls ak si bez priateľov, tak potom ti depresia klope na dvere 😖

lovergirls
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
m_ij_ka
6. aug 2013

@lovergirls odkiaľ si prišiel na to, že ľudia ťa nenávidia? Založil si tému, píšu ti sem ľudia to čo si myslia a ty ich obviníš, že sú pôvodcami tvojich problémov? Tak sem nepíš a nebudeš mať problémy. Nikde som tu nečítala, že by si sa niekomu ospravedlnil a ani za čo. Máš nejaký psychický problém? Neni si náhodou joy75?Moja rada treba sa ospravedlniť tomu komu si ublížil a nie opovrhovať tými, čo ti sem píšu 😠

lovergirls
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
macamac
6. aug 2013

paneeeečku
je toto možné?????
chlape-tebe niet pomoci 😠

lovergirls
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
unavenasom
6. aug 2013

Zaneta, Zaneta, stale Zaneta 😖
ach jaj..niekomu samota naozaj udrela na mozog
Ak je vobec Zaneta realna osoba a nie vyplod tvojej chorej fantazie, tak ak ju chces ziskat, musis prestat s tym co robis...takto ju odozenies od seba aj keby ti uverila, ze ty si nevinny ..tvoj prejav je chory, ty si chory, daj si panaka a chod sa liecit

lovergirls
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
unavenasom
6. aug 2013

@lovergirls kym nepochopis, ze ty si ty produkujes tu zlu energiu a preto na teba ludia reaguju takto, tak sa neposunies nikam
si proste chory...otravujes ludi kolo seba a preto od teba bocia
bud sa spamatas, alebi umries sam, zniceny, zufaly a Zaneta ti ani len kytku na hrob nedonese

lovergirls
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
unavenasom
6. aug 2013

@lovergirls rozsudok, ze si chory vznikol na zaklade toho ako sa prezentujes...to co robis tu na Mk a podla reakcii inych aj na inych forach..tak znaci o tom, ze tvoj psychicky stav je presne oproti normalu
cize bud si chory, alebo si debil, ktory sa zabava...a ani o jedneho zaneta mat zaujem nikdy nebude
a tymto koncim debatu s tebou....lebo to nema absolutne zmysel, ty sa nevies alebo skor nechces zamysliet nad sebou, a to je dovod, preco ta nik nema rad