Následky po operácii žlčníka

9. jan 2023

ahojte máte niekto podobnú skúsesnost? ..som cca pol roka po operácii ktorú som mala hned po pôrode....stávalo sa mi, že ak som sa hned ráno nenajedla bolo mi zle ..takže som začala ráno ked sa postarám o dieťa si dávať sucháre aby mi nebolo hned zle a potom po nejakej hodinke sa už normálne najem lebo hned zrána ked vstávam spolu s dieťaťom sa mi nedá inak len tie sucháre rýchlo do seba hodiť....no a v poslednej dobe sa mi aj tak stáva to že zjem sucháre a ostane mi navracanie ...

mia_von_prag
9. jan 2023

Nemusí to vôbec súvisieť so žlčníkom. To by chcelo pozrieť detailne na zloženie stravy, môžeš mať iny problém s trávením. Poradila by som sa s Dr. a šla na vyšetrenia.
Mne takto kedysi zistili helikobaktera v žalúdku, po preliečeni už problém nebol. Po vybratí žlčníka som žiadny problem nemala.

autor
9. jan 2023

@mia_von_prag napadlo mi že aj nejaká intolerancia ...ale tak začalo sa to až po operácii tak preto som myslela že je to z toho....no ved čaká ma preventívka o mesiac tak uvidím

zuzak92
13. apr 2023

Dobrý deň všetkým. Ja trpím pocitom na zvracanie a žalúdkom ako kameň, ale hlavne večer. Chystám sa k doktorovi, lebo mi to znižuje kvalitu života. Po operácii som 8 mesiacov. Zlepšilo sa to u vás nejako?

autor
13. apr 2023

@zuzak92 ja som 9 mesiacov po, niekedy mi robí zle ked zjem mliečne, niekedy nie ako keby sa vyvinula intolerancia mám pocit niekedy ale nemám to potvdené a takisto ak sa dlhšie nenajem hned mi je zle na vracanie, samozjreme po niektorých jedlách aj krče mam a preháňa ma ....tak neviem či sa to časom zlepší u mňa

zuzak92
13. apr 2023

A po jedle vám nie je na vracanie?

autor
13. apr 2023

@zuzak92 nie to nie ...