Ahojte
Chcem sa spytat je tu niekto kto mal nasledky po covide alebo teda postcovidovy syndrom a nasledky uz zmizli?
Moja otazka je kedy priblizne ste sa zbavili tychto nasledkov?
Som po covide vyse mesiaca a uz vyse troch tyzdnov mam bolesti hlavy kazdy jeden den. Lekar ma odpinka s tym ze je to postcovidovy poradi brat vitaminy a lieky id bolesti a guajacaran a koniec…. Nic nepomaha neviem sa toho zbavit a teda len cakam az to odide 🤷♀️
Ti co neboli chori, tvrdia, ze covid ani neexistuje.
Ja som po covide 2 tyzdne a tiez navam kazdy den zavraty a zalahnutie,piskanie v usiach. Dufam,ze to cim skor prejde…
Tiež... unava, slabosť, lahka tvorba modrín a škrabancov, hlieny :( mesiac po skončení a je to lepsie len o nieco
Ja som mala lahky covid a odvtedy už 5m mam problemy a stale sa ich neviem zbaviť. Bolesti končatin, spavovsť, nespavosť, vysoky tep. V začiatkoch som bola len 20min vonku a potom som musela dve hodiny ležať uplne nevladna. Nehovoriac o tom že už 5 mesiacov ma nonstop boli medzi lopatkami od rana do večera. Vyšetrenia neurologia, kardio, krv, rehabilitacie, masaže a nič nepomaha.
Síce kovid som nemala,ale pred dvomi týždňami som mala chrípku a unavená som stále.nieco porobim a musím si oddýchnuť nič sa mi nechce do všetkého sa musím nejak donútiť.Este stále pokaslievam
Presne aj ja mesiac po covide a este nebol den aby ma nebolela hlava,som uz zúfalá.
@dominika_sk ooo hej hej nespavost mam aj ja. Akoze aj by som spala ze unavena som ale neviem zaspat ani za nic aj do druhej v noci… a na druhej strane som z toho uz vycerpana a smutna ze to neprechadza …
@dominika_sk tiež ten tep ,úzkosť ako píšeš . Hlava ,motanie ..kosti bolesť .a ja môžem sa sťažovať?musím sama sa doma starať..nervy mám normálne ,žiadna pomoc
@chiccco ja neviem posudit ci mi to ide az do migreny kedze migrenu som nikdy nemala … ale je to zivotaobmedzujuce obcas mam az strach z tej bolesti.
Ze vecer mam problem so spankom lebo vela na to myslim a rozmyslam a strachujem…
Ak sa mozem este spytat aj nieco beries na tie bolesti? Alebo skusas?
Ja beriem magnezium, panadol ultra rapide alebo migralgin, guajacaran a biolevox…. A aj to mi museli poradit v lekarni lebo nebudem komentovat pomoc zi zdravotnickeho sektora 🤷♀️
Mali sme v januári omikron celá rodina. Muž trpí odvtedy na žalúdok ( priotravil sa v roku 2017-2018 zlou vodou) a ja trpím na šialenú bolesť nôh ☹️ale takú ze by som prerazila aj stenu co neviem co od bolesti ☹️, únava každý deň už okolo 17 ( ale pripisujem zo aj tomu ze mi dcéra nespi v noci dobre) a úzkosti ☹️ držím palce všetkým
Dcérke sa po covide zhoršil psychický stav, k depresii sa jej pridružili problémy s jedením, máva stavy ktoré predtým nie, myslím si že je to spôsobené covidom, ale potvrdené to úplne nemám
@dominika_sk betaglukan? To som nepocula ani nepoznam ale vyskusam to dakujem krasne ☺️
Ja som mesiac po covide a teda nevladzem a velmi ma bolia nohy. Ta nevladnom je normalna,mala som ju aj po chripke,ale bolest noh je na nevydrzanie.
@lucyka149 to sa dava aj v nemocnici pacientom s kovidom. Terapia vitamin c, zinok, betaglukany. Sirup imunoglukan určite poznaš, tak ten obsahuje betaglukany. Dava sa deťom.
@dominika_sk joj dakujem hned zajtra letim do lekarne a skusim. Moc dakujem za radu 🙏 kiezby pomohlo jooooj 🙏
Baby odporucam oxygenoterapiu. Nam a aj iny kyslik velmi pomohol po covide
@lucyka149
Ahoj ja som len týždeň a 😏hlava ,úzkosť ..točí má. Strašne som rozladena . Len mňa nik nevie pochopiť doma