Narušenie rovnováhy, závraty pri piatej chorobe

20. máj 2024

Pekný deň, mali ste niekto takýto príznak? Chytila som to od syna, priebeh v podstate klasika, teploty, bolesť tela, zimnica, potom výsev, ktorý po jednom dni zmizol, čo mi ale drží už tri dni ako keby také jemné závraty, taká zvláštna rovnováha, keď sa postavím a idem, ako keby trochu pocit padania dopredu, celkovo sa tak divno cítim, čo sa týka môjho tela v priestore, mali ste toto niekto pri tom? ďakujem, som už z toho na nervy, do kedy, či to aj niekto iný mal

klaudika11
24. máj 2024

Dobrý deň, mám presne toto isté pri piatej chorobe ale už týždeň aj pol..zvláštna rovnováha, pocit padania dopredu, občas závrat..nekonečná únava .. Prosím Vás, kedy Vám to prešlo?

autor
24. máj 2024

@klaudika11 ja to este stale mam, uz je to tyzden, uz z toho som nervozna, mam pocit ze je to trosku lepsie, ze sa mi to nedeje vkuse, ale stale da mi to deje, niekedy mi je už do plaču

autor
24. máj 2024

@klaudika11 lekar vam nieco na to povedal? Alebo dal?

klaudika11
24. máj 2024

Dal mi brať stugeron ráno aj večer jednu tabletku, je to lepšie , ale žiadna sláva .. je mi najhoršie v predpoludní, chytá ma slabosť a ten čudný pocit keď sa postavím ..potom od obeda je už lepšie ..

klaudika11
24. máj 2024

A ešte mi povedal, že to môže trvať dva týždne, ale aj mesiac .. lebo že sa vírus usadil na nervoch 🫣

autor
24. máj 2024

@klaudika11 ahaa, cize to znamena ze sa usadil na nervoch ale malo by to definitivne zmiznut ano?

klaudika11
24. máj 2024

Áno

autor
24. máj 2024

@klaudika11 no dufam, ze to zmizne teda, lebo presne ako ste vy popisala tiez ze pocit ze padam dopredu, zvlastna rovnovaha/stabilita ….. dnes lepsie, pocas dna boli miesta, kde to nebolo, ale miestami zasa ani

klaudika11
25. máj 2024

Dnes aj mne už bolo lepšie, raz-dvakrat som sa ešte cítila čudne, ale dúfam že to už bude dobre 🙏aj Vám prajem skoré uzdravenie 🙏

autor
25. máj 2024

@klaudika11 snaaad nam to zmizne uplne, napiseme si , či prešlo uplne

klaudika11
31. máj 2024

Ešte to občas stále mám, a vždy v tom istom čase doobeda, a potom poobede dobre.. a od nedele už chcem úplne vysadiť stugeron, lebo sa mi trochu naliali členky a kolená od tabliet ..

autor
31. máj 2024

@klaudika11 ahoj ja tiez stale a tiez prevazne doobeda, bola som aj na odberoch a mam nizsie zelezo a anemiu, co som pred piatou chorobou nemala

klaudika11
31. máj 2024

No to je čudné veru

klaudika11
31. máj 2024

@klaudika11 a čo Vám na to povedal doktor? Lebo práve čítam rôzne články o piatej chorobe, a veru sa tam niekde píše, že môže spôsobovať dočasnú anemiu, ale že sa to časom samo upraví ..

autor
1. jún 2024

@klaudika11 zatial mi lekar povedal ze si mam dat zelezo a ze keby to do tyzdna nezmizlo, tak orl a nervove, ci nemam stredne ucho nejaky problem alebo nieco ine napadnute

klaudika11
4. jún 2024

Prosím potom dajte vedieť, ako ste dopadli. Aj ja budem riešiť najprv ušno-očno-krčné, a potom neurológa...