Kto po prekonaní absolvoval kúpeľňu liečbu?
Mam nárok len by som chcela vedieť do ktorých kúpeľov ísť a tak budem rada ak má niekto skúsenosť ktoré si vybrať....a či zdravotná mi určí bez možnosť si vybrať?
Vďaka za každú odpoveď týkajúcej sa témy.
A bola si hospitalizovana? Moji rodicia idu do Bardejova, otec bol v nemocnici a ide na Acko, cize mu to preplaca poistovna ale mame nie, lebo nebola pocas covidu v nemocnici. Plati si sama cely pobyt, lekar ju dal ako sprievod, kedze otec bez nej nemoze ist. A kamarat bol v Tatranskej Polianke a chvalil si.
Covid mali v novembri, podavali to koncom januara. Mohli si vybrat ale mama kvoli tomu volala na vszp kde sa riesi kupelna liecba a k ziadosti pripojila preferovane miesta, vyberala si podla jej dennej sadzby. Chceli tu Polianku ale tam bolo na den cca 60€ a ten Bardejov 35€. Len ked jej to schvalili, zistila, ze je to bez procedur, takze si bude musiet platit. Kamos si tu Polianku velmi chvalil. Drzim palce, nech Ti to pomoze.
A je tu niekto kto bol v kúpeľoch v Lúčkach?
Hlavne ma zaujíma aké je ubytovanie a či je možnosť byť ubytovaná kde je všetko po ruke,strava a procedúry.