Národný ústav reumatologických chorôb Piešťany

malulienka
19. sep 2021

Dobrý deň,
Poraďte ako sa sem dostať.Treba sa sem konkrétne pýtať od môjho lekára všeobecného alebo od reumatológa? Musia ma tam odporučiť?

panelacikova
19. sep 2021

@malulienka mňa odporučil napríklad môj obvodný lekár. on ma odporučil a oni mi potom volali a dali mi termín...

demografka
19. sep 2021

ja som mala odporucanie priamo od reumatologicky

malulienka
autor
19. sep 2021

@panelacikova prosím Vás to ste vy navrhli doktorovi, ze by ste mali zaujem tam ist alebo on sam vam to navrhol? Chodili ste predtym aj reumatologovi

panelacikova
19. sep 2021

@malulienka on sám to navrhol, ja som ani netušila, že taký ústav v SR máme 🙂 ja trpím dlhodobo problémami, ktoré môžu súvisieť aj s rozvojom reumy. ale aj s chronickou boreliózou. keďže potreboval potvrdiť/vylúčiť reumu a ochorenia s ňou súvisiace, on sám ma tam prihlásil. no a už potom sa mi oni ozvali (asi do mesiaca) a dali mi termín. celkovo od jeho návrhu po vyšetrenie to trvalo cca 2-2,5 mesiaca, nepamätám presne.

malulienka
autor
19. sep 2021

@panelacikova ďakujem veľmi pekne

michaelanathan
11. máj 2022

Dobry den, prosim vas mam odporucanie na hospitalizaciu do piestan narodny ustav ..reumatickych chorob ..tie ktore ste tam lezali ako dlho ste tam boli? A este ake davaju terminy ...treba dlho cakat ? Dakujem za odpovede