Dobrý deň,
Poraďte ako sa sem dostať.Treba sa sem konkrétne pýtať od môjho lekára všeobecného alebo od reumatológa? Musia ma tam odporučiť?
ja som mala odporucanie priamo od reumatologicky
@panelacikova prosím Vás to ste vy navrhli doktorovi, ze by ste mali zaujem tam ist alebo on sam vam to navrhol? Chodili ste predtym aj reumatologovi
@malulienka on sám to navrhol, ja som ani netušila, že taký ústav v SR máme 🙂 ja trpím dlhodobo problémami, ktoré môžu súvisieť aj s rozvojom reumy. ale aj s chronickou boreliózou. keďže potreboval potvrdiť/vylúčiť reumu a ochorenia s ňou súvisiace, on sám ma tam prihlásil. no a už potom sa mi oni ozvali (asi do mesiaca) a dali mi termín. celkovo od jeho návrhu po vyšetrenie to trvalo cca 2-2,5 mesiaca, nepamätám presne.
@panelacikova ďakujem veľmi pekne
Dobry den, prosim vas mam odporucanie na hospitalizaciu do piestan narodny ustav ..reumatickych chorob ..tie ktore ste tam lezali ako dlho ste tam boli? A este ake davaju terminy ...treba dlho cakat ? Dakujem za odpovede
@malulienka mňa odporučil napríklad môj obvodný lekár. on ma odporučil a oni mi potom volali a dali mi termín...