Národný endokrinologický Ústav Ľubochňa

selyla
3. máj 2019

Ahojte, čo chvíľa ma čaká návšteva ústavu v Ľubochni. Bola by som moc rada ak by mi ten čo tam bol napísal IP , mala by som zopár otázok. Moc by ste ma potešili . Ďakujem

raszuz
3. máj 2019

Skús sa opýtať v skupine
https://www.modrykonik.sk/group/2168/

selyla
autor
3. máj 2019

@raszuz ďakujem 🤗

11mirka22
3. máj 2019

@selyla bola som tam raz so synom asi pred rokom aj niečo...

opi14
3. máj 2019

@selyla ja som bola nedávno, kludne napíš 🙂

barbora_t
3. máj 2019

Ja tam chodim uz 5 rokov 🙂

selyla
autor
4. máj 2019

@barbora_t píšem IP ak sa nenahneváš 🤗

mihula
4. máj 2019

aj ja som pacientom v Lubochni

angelika129
21. aug 2019

Ahojte, mala by som zopár otázok čo sa týka hospitalizácie na dospelom. Nájde sa tu niekto kto to už absolvoval prosím? 🙂

bopa
20. jan 2020

@opi14 ahoj prosím ťa bola si hospitalizovaná? Čo všetko si treba zbaliť? Je to tam ako klasika nemocnica? Môže sa ísť von na prechádzku? Ide tam ocino a on strašne zle znáša nemocnice, tak ho chcem ukľudniť 😊 ďakujem ti

karush
20. jan 2020

@bopa vraj sa to s nemocničným pobytom nedá veľmi porovnávať, je tam oveľa voľnejší režim a všetko v krásnom prostredí, kuk sem http://www.nedu.sk/informacie-pre-pacientov
tiež tam pôjdem, keď sa konečne dočkám termínu, keďže sa poštou už 2x stratili papiere a nedošiel im návrh na hospitalizáciu 🙄
koľko tvoj ocino čakal od podania návrhu po obdržanie predvolania od nich?

bopa
20. jan 2020

@karush podával to koncom novembra, dnes mu prišlo a v pondelok nastupuje..tak už som ho ukľudňovala, že to nie je typická nemocnica, tak snáď to bude fajn.. nevieš na ako dlho sa tam chodí?

karush
20. jan 2020

@bopa záleží od problému, s čím tam ide? Počula som, že niekedy len pár dní, ale priemer je tusím cca 10dní.

bopa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karush
20. jan 2020

@bopa tam mu určite pomôžu, sú tam vraj najlepší odborníci na diabetológiu a endokrinológiu

bopa
20. jan 2020

@karush ešte aby to potom dodržiaval aj doma, čo sa tam naučí 😊

opi14
22. jan 2020

@bopa ahoj, prepáč ja som tam nebola hospitalizovaná, iba som tam bola na vyšetrení. Držím palce ocinovi ☺️

fatimka7
4. feb 2021

Ahojte prosím vás bol niekto na hospitalizáciu koli nízkemu vzrastu?

bilbi
25. jún 2022

Vyšetrenie v Lubochni, prv ma strašili znamyže to tam bude nadlho, že bude dlho čakať , ráno na 7 som tam mala by hneď ma poslali dnuka na príjem ,zobrali mi krv a šla som pred ambulanciu čakala som krátko , šlo to tam rýchlo, potom chcel doktor ešte sono o 8 že zíde dole a spraví mi sono , kus som čakala ale cez pol 9 som bola vybavená , výsledky posielajú domov poštou po novom .