Ahojte... chcela by som vediet a poznat vase skusenosti. Stale som mala normalnu ms a da sa povedat, ze na cas. poslednu ms, som vsak mala velmi slabu a kratku a skoncila mi 2.11. kedze sa mi to zdalo cudne a mala som pred operaciu, tak som sa radsej testla, ale vysledok testu bol negativny, tak som kludne isla do narkozy. operacia bola 11.11. a po tyzdni som zacala zas krvacat. trvalo to asi 6 dni, aj ked to bolo slabe a skor iba spinenie. teraz som zas cakala, ze by som uz mala dostat a nic. ani len bolesti prs, len sem tam slabe bolesti v podbrusku. je to normalna reakcia po narkoze? neviem, ci to nejak riesit alebo len cakat?
Operácia prsníka počas menštruácie
@jarka1492013 ahoj chcem sa opýtať v pohode ťa operovali cez menštruáciu?
@nataly86 ahoj. Áno mala som nezhubni nádor na prsníku dávala som si ho preč ale od stresu pred operáciu mi prišla menštruácia skôr. Ale doktor stým nemal žiadni problém operácia prebehla ako malá.
@misuliks ja som bola operovana v pondelok a vo stvrtok som dostala MS o 9 dni skor. Moja sestra krvacala dokonca po 10 dnoch od skoncenia poslednej ms. Takze narkoza ti moze narusir cyklus uplne. Bud ti nepridu nacas ( citala som aj take, ze kocke neprisli 3 mesiace), ale ti pridu skor. Zial, narkoza je borde 😔