Dobrý deň prajem potrebujem poradiť mám pod pazuchov viditeľne napuchnuté ale neboli to ani nič mám to už asi trištvrte roka a mám aj takú malú dierku ako keby tam bola som samozrejme aj u doktora pozrel sa na to a povedal že to nič nieje že tam nemám hrčku ani nič ale ani mi nepomohol ja tam cítim ako keby tam niečo mám ..od narodenia dcérky nekojim lebo som nemala mlieko pár krát mi ale vyšlo z prsníka niečo ako mlieko ale nič no a mala už má rok tu dierky pod pazuchov mám od tehotenstva neviem čo to je vôbec ani doktor 😒😒 máte niektorá skúsenost prosím 🙏🙏
@selbiii Mohla by to byt upchata a zapalena potna zlaza. Ale urcite k lekarovi s tym. Nenechat sa odbit, ze to nic nie je. Ak mas tazkosti, nie je to 'nic'.
no ja si myslím, že aj ked si niečo nahmatáš, nevieš to posúdiť čo to je. Dokonca aj ked si nič nenahmatáš, neznamená to, že tam nič nemáš. Normálne Ta gyndoš pošle na ultrazvuk, on tiež nebude riskovať, že dačo nevidel, ale byť to tam môže. Ked je to len kožné z deodorantov, to vyriešiš sama, prestaneš ich používať. A aj tak chod k Dr
Hmm pripnem sa,ja mám obe pazuchy opuchnuté,také opuchy som mala len keď som zastavovala mlieko,v stredu mám kontrolu v Mama centre tak ak mi to pozrú dám info,chodím tam s prsnikom
pod pozuchou su aj lymfaticke uzliny, a môže to suvisieť aj s prsníkom. Tak neviem u akeho lekara si bola, možno aj gynekologovi to treba ukazať aj všeobecnej