Napuchnutá pazucha

selbiii
19. okt 2020

Dobrý deň prajem potrebujem poradiť mám pod pazuchov viditeľne napuchnuté ale neboli to ani nič mám to už asi trištvrte roka a mám aj takú malú dierku ako keby tam bola som samozrejme aj u doktora pozrel sa na to a povedal že to nič nieje že tam nemám hrčku ani nič ale ani mi nepomohol ja tam cítim ako keby tam niečo mám ..od narodenia dcérky nekojim lebo som nemala mlieko pár krát mi ale vyšlo z prsníka niečo ako mlieko ale nič no a mala už má rok tu dierky pod pazuchov mám od tehotenstva neviem čo to je vôbec ani doktor 😒😒 máte niektorá skúsenost prosím 🙏🙏

kataina
19. okt 2020

pod pozuchou su aj lymfaticke uzliny, a môže to suvisieť aj s prsníkom. Tak neviem u akeho lekara si bola, možno aj gynekologovi to treba ukazať aj všeobecnej

andreablabla
19. okt 2020

@selbiii Mohla by to byt upchata a zapalena potna zlaza. Ale urcite k lekarovi s tym. Nenechat sa odbit, ze to nic nie je. Ak mas tazkosti, nie je to 'nic'.

lauriema
19. okt 2020

@selbiii ja som to mala, ako keby až takú hrčku MUDr. Ma poslala na kožné vraj to je z deodorantu. Dala mi nejakú masticku, chvíľku som nepoužívala dezodorant len voňavku musela som to mat zalepene vkuse a zišli to do týždňa

selbiii
autor
19. okt 2020

@lauriema Ja tiež cítim ako keby tam mám hrčku ale gynekológ vravel že nie úplne som z toho už vystrašená skúsim ísť k obvodnej ešte myslím že by to mohlo byť z deodorantu lebo dosť ho používam veľa a stále

lauriema
19. okt 2020

@selbiii podľa mňa to bude z deodorantu ja som to mala tiež tam.... A ako keby to tak svrbelo bolelo a palilo do kopy

lauriema
19. okt 2020

@selbiii chod určite k doktorke, daj vedieť ako si dopadla 💓👍

kataina
19. okt 2020

no ja si myslím, že aj ked si niečo nahmatáš, nevieš to posúdiť čo to je. Dokonca aj ked si nič nenahmatáš, neznamená to, že tam nič nemáš. Normálne Ta gyndoš pošle na ultrazvuk, on tiež nebude riskovať, že dačo nevidel, ale byť to tam môže. Ked je to len kožné z deodorantov, to vyriešiš sama, prestaneš ich používať. A aj tak chod k Dr

jana7843k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jeennyv
19. okt 2020

@selbiii moja mamca z deodorantu, ale ona az hrcku mala,ake veci pouzivas znacku atd....moze to byt aj tym, proste su niektore agresivne, alebo moze este byt, ze sa ti upchala potna zlaza, alebo kombinacia deo holenie atd..sa ti chl zapuzdril a zaradtoldo vnutra

marion30
19. okt 2020

Hmm pripnem sa,ja mám obe pazuchy opuchnuté,také opuchy som mala len keď som zastavovala mlieko,v stredu mám kontrolu v Mama centre tak ak mi to pozrú dám info,chodím tam s prsnikom

whatever1
20. okt 2020

@jana7843k l
@lauriema baby ale ju to neboli. Ja som tiež mala z deodorantu zapchate potne žľazy a bolelo to dosť.