Dobré ráno , v noci som sa zobudila na to , že mi niečo zavádza v krku a nevedela som dobre prehltnúť. Teraz som pozerala že čo to môže byť a zistila som že mám veľmi napuchnutú mandlu na jednej strane asi 3x zväčšenú ako je normálna ale nič ma nebolí ani biele bodky tam nemám len je veľmi veľká . To sa mi ešte nestalo. Doma boli chorí , ja som to nechytila od nich len toto sa mi objavilo v noci. Cítim trošku škrabanie v hrdle aj občas kychnem ale iné nič . Môže to byť začínajúca chrípka ? Alebo je nejaký sprej na to aby sa mi upokojila tá mandla ? Keď to neprejde tak budem musieť ísť doktorke jedine . Len ma zaujíma či ste to nemali niekto a nejaké rady. Ďakujem
@zuzi0911 a dali vám antibiotiká na to ? Alebo ako to zmizlo
Ja som atb mala a zrazu len velky opuch ..mne to museli rezať a vypúšťať, hnis potom operácia po prelieceni ...dcéru hneď akútne operovali ....ono závisí asi celkovo od stavu . Každopádne toto nemusí byť tvpj prípad,ale radšej to rieš hneď.
@taynee ďakujem
Niečo podobné mám aj ja. Opuchnutú mandlí,problém pri prehĺtaním. Mám to od utorka ,no dnes výrazne zlepšenie. Kloktala som šalviu,slanú vodu. Môže ísť prosím o vyrus?
Chd na pohotovost re ATB, moze to byt obsces a same to neprejde
Ja som mala síce angínu ale takýto opuch mi nastal pri absceste...teploty som nemala a dcéru len pobolievalo hrdlo a jej opuchla uzliny strasne a tiež to bol absces ....je pravda že to nastalo týždeň po angíne(mala aj atb)
Ja uz po mojich skusenostich by som isla k dr hneď