Ahojte baby od obeda mám brnenie/ tŕpnutie ruky a tlak na hrudi. Mávam to už 3 roky, no nevedia mi čo to je. No poslednou dobou si prechadzam veľmi stresovým obdobím a mam hlavne depresie uzkostne stavy a tak. Mysliste že to je z toho? jedine čo ma ešte napadá že dostanem čoskoro mnenstruaciu tak z toho neviem?🙁
Určite psychika to by som určite riešila.nieje hamba ísť k psychiatrovi.🙂
Prečítaj si na nete info o " Syndrom priepustného čreva "
Spôsobuje úzkosti, depresie, nespavosť, Malabsorbciu (zlé vstrebávanie vitamínov a minerálov železa, horčíka ...)
Chod si von zabehať, prechádzka a turistika v prírode ťa zrelaxuje.
Ak to nepomôže, tak vyhľadať psychologickú pomoc.
@complyc nie, nebol na to čas mať psychické problémy menšieho razu. Teraz uponahlana doba, každý chce niečo. Pred 30 rokmi na to nebol priestor. O tetanii sa hovorí ako o chorobe mladých, lekári to nenazyvaju ani choroba ale stav. Je to bežná vec, ktorej sa nepripisuje význam ak nie je silná. Ak je silná, tak daný človek má iné vážnejšie psychické poruchy ako depresie a uzkostne stavy.
Tetania. Chod k neurologovi na vyšetrenie, nech ti ju potvrdí. Ale to je tiež psychická záležitosť. Čiže magnézium a kvôli tvojmu psychickemu stavu pravidelne sedenia so psychologom, liečba u psychiatra. Ma to strašne veľa ľudí.