Ahojte, chcela by som sa poinformovať, či ste už prežili niečo také. Kedysi som neskutočne veľa plakala. Naozaj som bola veľmi citlivá. No stala sa istá zlomová situácia. A od vtedy mi nejde plakať. Ak sa samozrejme niečo deje tak cítim tlak, kedy viem, že najradšej by som to dala zo seba všetko von a vyplakala sa. No namiesto toho cítim len hnev. Niekedy dosť veľký. Celkovo sa cítim dosť prázdno a nemám žiadnu motiváciu na to aby som vstala z postele. Mam pocit, že u mna prebieha aká si stagnácia a neviem sa absolutne pohnut z tohto. Nejaké rady? Alebo ako s tým možno pracovať?
nemám žiadnu motiváciu na to aby som vstala z postele. - tento stav by si mala rieišť s lekárom.... neverím že je to len nejaká lenivosť...
Tak to znie ako citová labilita. Asi by som vyhľadala pomoc psychológa. Takto je Tvoj život utrpenie.
@andreapolak Vieš čo, aj mne sa niečo podobné stalo. Vždy som bola viac citlivá a plačlivá ako priemer 😃 no a tak to prišlo, niečo som pozažívala, čo bolo pre mňa veľmi ťažké, a úplne som prestala plakať, akoby som vo svojom vnútri veľmi stvrdla, hoci bolo mi smutno vo vnútri, ale slzu som dlho nevyronila. A aj ten hnev poznám, dovtedy som netušila až aká agresivita sa vo mne skrýva, u mňa to bola akoby ochranná reakcia na okolnosti. Vedela som, že je to trochu divné, ale nejako som to neriešila, po niekoľkých mesiacoch to prešlo, keď sa aj situácia zmenila a nastal iný každodenný život. Neprešla si si niečím náročným?
plac a slzy maju presne funkcie. V Hypofize v mozgu(hned za korenom nosa) sa ti tvoria chemikalie ktore ti spisobuju rozne pocity - slast eutoria depresia atd- neurotransmittery
Ak je nerovnivaha musia sa dostat z tela von najkratsou cestou - vyplavit cez slzne zlazy ( preto niekto place aj od stastia)
Mozno mas problem ze sa ti tieto chemikalie netvoria
a mas neuroendokorinny medicinsky problem