Nálady - stagnácia

andreapolak
3. mar 2024

Ahojte, chcela by som sa poinformovať, či ste už prežili niečo také. Kedysi som neskutočne veľa plakala. Naozaj som bola veľmi citlivá. No stala sa istá zlomová situácia. A od vtedy mi nejde plakať. Ak sa samozrejme niečo deje tak cítim tlak, kedy viem, že najradšej by som to dala zo seba všetko von a vyplakala sa. No namiesto toho cítim len hnev. Niekedy dosť veľký. Celkovo sa cítim dosť prázdno a nemám žiadnu motiváciu na to aby som vstala z postele. Mam pocit, že u mna prebieha aká si stagnácia a neviem sa absolutne pohnut z tohto. Nejaké rady? Alebo ako s tým možno pracovať?

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
3. mar 2024

nemám žiadnu motiváciu na to aby som vstala z postele. - tento stav by si mala rieišť s lekárom.... neverím že je to len nejaká lenivosť...

anketkarka
3. mar 2024

Tak to znie ako citová labilita. Asi by som vyhľadala pomoc psychológa. Takto je Tvoj život utrpenie.

muchacici
3. mar 2024

@andreapolak Vieš čo, aj mne sa niečo podobné stalo. Vždy som bola viac citlivá a plačlivá ako priemer 😃 no a tak to prišlo, niečo som pozažívala, čo bolo pre mňa veľmi ťažké, a úplne som prestala plakať, akoby som vo svojom vnútri veľmi stvrdla, hoci bolo mi smutno vo vnútri, ale slzu som dlho nevyronila. A aj ten hnev poznám, dovtedy som netušila až aká agresivita sa vo mne skrýva, u mňa to bola akoby ochranná reakcia na okolnosti. Vedela som, že je to trochu divné, ale nejako som to neriešila, po niekoľkých mesiacoch to prešlo, keď sa aj situácia zmenila a nastal iný každodenný život. Neprešla si si niečím náročným?

martinmmartin
3. mar 2024

plac a slzy maju presne funkcie. V Hypofize v mozgu(hned za korenom nosa) sa ti tvoria chemikalie ktore ti spisobuju rozne pocity - slast eutoria depresia atd- neurotransmittery
Ak je nerovnivaha musia sa dostat z tela von najkratsou cestou - vyplavit cez slzne zlazy ( preto niekto place aj od stastia)
Mozno mas problem ze sa ti tieto chemikalie netvoria
a mas neuroendokorinny medicinsky problem