Nálada po pôrode

27. okt 2024

Zeny ako ste to mali vy? Som 3 den po porode a mam strasnu depku, som tu od stredy. Stale sme v porodnici. Celu noc som nespala.je tu hluk. Chcela by som aby sme boli uz doma. Plakala som vcera, dnes.. chyba mi manzel a dieta. Malickeho kojim. Teda aspon to tak posobi.dufam ze si nieco taha. Nemam nadsenie si ist dat ani sprchu. Samozrejme vcera som ju mala. Co na zlepsenie nalady? Neviem sa nakopnut.

slavka1988
27. okt 2024

Nadstav sa na to že máš zdravé dieťa a máš po pôrode 🙂 hod sprchu daj sa do poriadku a chce to prísun vitamínov a spanok a bude dobre

ina2405
27. okt 2024

Hormóny, malo by to prejsť do par dní. Presne takto som to mala vždy. Revala som na 3., 4.deň.

tamitamitami
27. okt 2024

Ja som sa presne takto cítila v pôrodnici. V momente ako som opustila budovu nemocnice to so mňa opadlo a šla som s radosťou domov.

mamamasama
27. okt 2024

Prečo nejdeš domov? Nie si vo väzení. Ty si zákazník. Platíš si to.

kiki68
27. okt 2024

Zavolat kamoske? Pustit si nieco vesele na mobile? Kupit si nieco pekne online pre seba/ dieta za odmenu? Toto zaberalo u mna. V nemocke je to take, clovek tam zle spi, potom nejak funguje. Uplne Ta chapem. Jaj a este nieco dobre zjest. Alebo sa na to tesit.

luccija
27. okt 2024

Prejde to ..oddychuj za chvíľu budeš doma.

lucia13022023
27. okt 2024

No po pôrode som sa mala skvelé. Ja som si v ten deň čo som porodila normálne umyla vlasy, aj dni potom boli fajn. Doma to bol horor.

autor
27. okt 2024

@lucia13022023 ja som po sekcii

13uzivatelka11
27. okt 2024

Ja som prerevala celý pobyt v nemocnici.

autor
27. okt 2024

@mamamasama no este nas nepustili. Babatko ma zltacku

autor
27. okt 2024

@kiki68 dakujem za rady.

autor
27. okt 2024

@mamamasama sme skor pacienti ze zakaznici

mamamasama
27. okt 2024

Zdravotku si platíš? Si zákazník. Rodila si. Nie si tam s chorobou. Domov ísť môžeš. V zahraničí sú ženy v pôrodnici max. 24 hodín. Áno, aj so žltačkami púšťajú detičky domov. Bežná vec

kiki68
27. okt 2024

Nenechaj si pokazit radost so zivota 😀❤️ Ja som mala tazke depky v tehu, po porode to preslo. Ale keby to vobec ze nejde prec, tak uz radsej psycholog/ psychiater. Ak mozes, tak naozaj skus takto najst male radosti a hlavne pokecat o tom ako sa citis. Ja som niekedy pocuvala fakt ze drsnu hudbu v tehu, aby som dala tie emocie von 😂 Takze Mozart nebol, skor NIN

autor
27. okt 2024

@mamamasam ale mne je jedno co kto robi v zahranici. Som tu a tu to funguje tak. Nebudem podpisovat papier ze idem domov na vlastnu zodpovednost.ak lekar odporuca ostat. Ved nie je udrzbar. Ale vystudovany lekar asi vie co robi.

mamamasama
27. okt 2024

Je to tvoje rozhodnutie, tak neviem prečo vyplakávaš. Nikto ťa tam nedrží.

kiki68
27. okt 2024

@mamamasama hej a vies ake je to na Slovensku v porodnici vybavit reverz? Co jej v tom uz takom stave povedia, ze ublizi dietatu a kadeco. Tiez by som to v takom systeme ako je na Slovensku nehrotila. Ja ju chapem.

lucia13022023
27. okt 2024

Tak potom žiaľ len vydržať ešte dva dni asi a pustia vás domov. Viem, že čas tam plynie inak, no kým babo spalo ja som mala sluchátka a pozerala seriál napr. Noci boli zle aj u nás, môj malý spal ale deti plakali sestričky buchali, a jedna rómska mama v noci na celé oddelenie začala kričať, že kde jej dieťa a vtrhla nám do izby, zobudila deti.. Bolo to perne, no psychicky aj fyzicky som bola ok. Doma to bolo hrozne. Dúfam, že u teba to bude naopak. Doma bude lepšie.

autor
27. okt 2024

@mamamasama drzi ma tu zodpovednost a zdravy rozum

angeli121212
27. okt 2024

Ja som sa cítila rovnako na prd ako ty teraz.. cítila som sa tam ako vo väzení akonáhle som prišla domov začalo sa to zlepšovať

januska12323
27. okt 2024

Pusti si seriál, čím blbší tým lepšie a mysli na to, že za 2 dni pôjdeš domov, ubehne ti to ako voda.

autor
27. okt 2024

@angeli121212 no asi to bude aj tym ze clovek tu nemoze ist von a este je aj zakaz navstev. Je to strasne.. ani som nevedela ze zas je nejaka korona

soul_sister
27. okt 2024

Pobyt v porodnici je velmi narocny. To co prezivas je uplne normalne, ak by sa to nezlepsilo ked prides domov, mala by si sa o tom porozpravat s lekarom. Dufam ze vas coskoro pustia domov 🤞🏻

angeli121212
27. okt 2024

Ja som rodila v januári a tiež som vychytala zákaz návštev do toho som bola sama na izbe a aj to bolo prvé dieťa stres nevedela som čo s ním kojenie mi absolútne nešlo... Len som sa modlila nech nemá žltačku a ideme domov lebo som mala pocit Že sa zbláznim... Doma sa veci postupne upravili a bolo to lepšie potom som si našla systém aj v dokrmovaní aj kojení aj som postupne rozbehla kojenie zžila som sa s malým proste to bolo lepšie... Teraz čakám druhé na koniec decembra ale verím že to bude už iné lebo viem do čoho idem aspoň mám predstavu

autor
27. okt 2024

@angeli121212 drzim prsty, ono aj ja mam druhe a pri tom prvom to bolo este horsie ale tam sme boli v nemocnici vyse mesiaca. Stale si opakujem ze toto je nic v porovnani s prvym ale neviem sa nejak nastavit a tesit sa.. zacinam to pripisovat ze som velmi naviazana na 1. Dieta a chyba mi.

kiki68
27. okt 2024

Tak zavolat domov cez messenger, to dost pomoze

angeli121212
27. okt 2024

Myslím, že je to prirodzené určite bude aj mne chýbať malý aj keď teraz je extrémne divoký tak mi možno aj dobre padne byť chvíľu bez neho ale určite tam bude ten stres ako to asi zvládajú a pod.

mimikarol
27. okt 2024

Od pondelka do piatku som bola v pôrodnici a celý týždeň som tam nariekala. Keď sme prišli domov už to bolo ok.

marsmykkok
27. okt 2024

@mamamasama a ty si ako ošetrujúci lekár jej, ked ju púšťaš domov, vidíš aké má dieťa výsledky alebo ona?

marsmykkok
27. okt 2024

a autorka ja ťa chápem, ja nenávidím nemocnice ani ako pacient ani ako návšteva. Je tam ticho a do toho ten ruch vkuse na chodbe, neskutočne ma to irituje a mám sa chuť vystreliť na vesmír. Určite ale skús nejaký videohovor, napríklad s kamoškou, mamou, sestrou, dodá ti energiu a ujde ti trocha čas. A myslí na to, že nič netrvá večne, každý deň raz skončí a dočkáš sa dňa, kedy pôjdete domov.