Ahojte, mam 35 a od mlada bolesti kolien a bedier, profesionálne som tancovala a odvtedy to začalo a plus mam veľké bolesti chrbtice dlhé roky, po 2 tehotenstvach je to ešte horsie...brala som všetko možné už, niečo na chvíľu pomohlo niečo nie...najviac asi Animal flex a Alavis triple ale to uz dávno som brala...teraz už 2 roky neberiem keď som bola tehotná a dojčila...ale tie bolesti sú hrozné...keď sa hrám v sede s detmi po 10 min už sa nemôžem ani postavit kvôli kolenam a chrbtici...po 30 min obyč. prechádzke musím pol hod ležať kvôli bolesti....nevládzem uz takto fungovať,musím s tým niečo urobiť...viem ze nikdy už to nebude úplne dobre ale snáď ešte aspoň trochu sa dá pomôcť lebo v 50tke už neprejdem ani z izby do izby a to bývam v dome kde treba chodit stále po schodoch...ak by ste mi vedeli poradiť budem vďačná...ďakujem
Pôvodne výrobca mal kolagén pre kone, aby ľudia neuzivali veterinárne verzie, uviedol na trh tento. Mne pomohol od bolesti do 2 týždňov, dóza je na pol roka.
https://www.benulekaren.sk/barny-s-triple-blend...
@diaalex presne tak, ten pre kone odporúčajú skoro všetci profesionálni športovci, plus možno by som na skúsila ešte chodiť pravidelne na fyzio a spevniť svaly okolo kĺbov, aby ta lepšie držali, spravne nastavit cviky. Hlavne neprestať cvičiť... lebo vekom to bude naozaj len horšie, pohyb je jediná cesta.
Najprv si daj zdiagnostikovat chrbticu, aj kolena.
@martinka17 vyborny. Aj mne pomaha.
Ďakujem vám, asi objednám ten Barnys Triple Blend...aj cvičím aj všetko sa snažím dodržiavať tak snáď to aspoň trochu pomôže...
@sumalee používam výživový doplnok na kosti pre kone … áno, znie to blbo, ale mám info aj od tety ortopedičky aj od kamošky farmaceutky, že je “najčistejší” bezpečný a napr mňa odvtedy nebolia kĺby a bolesti nemám