Najlepšie výživové doplnky na kĺby a chrbticu

sumalee
Včera o 12:55

Ahojte, mam 35 a od mlada bolesti kolien a bedier, profesionálne som tancovala a odvtedy to začalo a plus mam veľké bolesti chrbtice dlhé roky, po 2 tehotenstvach je to ešte horsie...brala som všetko možné už, niečo na chvíľu pomohlo niečo nie...najviac asi Animal flex a Alavis triple ale to uz dávno som brala...teraz už 2 roky neberiem keď som bola tehotná a dojčila...ale tie bolesti sú hrozné...keď sa hrám v sede s detmi po 10 min už sa nemôžem ani postavit kvôli kolenam a chrbtici...po 30 min obyč. prechádzke musím pol hod ležať kvôli bolesti....nevládzem uz takto fungovať,musím s tým niečo urobiť...viem ze nikdy už to nebude úplne dobre ale snáď ešte aspoň trochu sa dá pomôcť lebo v 50tke už neprejdem ani z izby do izby a to bývam v dome kde treba chodit stále po schodoch...ak by ste mi vedeli poradiť budem vďačná...ďakujem

diaalex
Včera o 13:36

@sumalee používam výživový doplnok na kosti pre kone … áno, znie to blbo, ale mám info aj od tety ortopedičky aj od kamošky farmaceutky, že je “najčistejší” bezpečný a napr mňa odvtedy nebolia kĺby a bolesti nemám

martinka17
Včera o 13:45

Pôvodne výrobca mal kolagén pre kone, aby ľudia neuzivali veterinárne verzie, uviedol na trh tento. Mne pomohol od bolesti do 2 týždňov, dóza je na pol roka.
https://www.benulekaren.sk/barny-s-triple-blend...

elizme
Včera o 16:45

@diaalex presne tak, ten pre kone odporúčajú skoro všetci profesionálni športovci, plus možno by som na skúsila ešte chodiť pravidelne na fyzio a spevniť svaly okolo kĺbov, aby ta lepšie držali, spravne nastavit cviky. Hlavne neprestať cvičiť... lebo vekom to bude naozaj len horšie, pohyb je jediná cesta.

oli18
Včera o 18:13

Najprv si daj zdiagnostikovat chrbticu, aj kolena.

stanulienkat
Včera o 18:16

@martinka17 vyborny. Aj mne pomaha.

merlinja
Včera o 18:19

@diaalex ktorý konkrétne používaš? Vďaka.

diaalex
Včera o 19:33

@merlinja toto mám 🙂

sumalee
autor
Včera o 21:32

Ďakujem vám, asi objednám ten Barnys Triple Blend...aj cvičím aj všetko sa snažím dodržiavať tak snáď to aspoň trochu pomôže...