Najlepšie vložky

puglifeforever
9. aug 2016

Ake su podla vas dobre vlozky ja som skusala naturella ultra normal ale minula som len 3 ake su napr.always alebo bella...ake mate skusenosti s tymito znackami???

tyelde
9. aug 2016

každému vyhovuje niečo iné, ja vložky nemôžem ani cítiť, žiadne, proste fakt len "z núdze cnosť"....veď poskúšaj a sama uvidíš čo ti najlepšie vyhovuje

simona_307
9. aug 2016

@puglifeforever Ja používam Always Classic Maxi a Always Classic Night. Absolútne mi vyhovujú oba druhy a nepoužívam žiadne iné. Niekomu sa môžu zdať hrubé a veľké a tým pádom nepohodlné, ale mne to nevadí. Podstatné pre mňa je, že dobre držia na mieste a dobre sajú.

moni244
9. aug 2016

@puglifeforever to teraz budeš zakladať každý deň nejaké podobné témy? najprv si sa pýtala, kedy príde menzes po prvom, potom, ako zistíš, ktoré sú voňavé vložky, ktorých vzorku si dostala a dnes toto?

puglifeforever
autor
9. aug 2016

A co nemozem sa spytat na nazor mam 13 videla mama je uz v menopauze preto doma nema vlozky za jej ery sa pouzivali len take vatove hrube...

pukita
9. aug 2016

Ja napriklad pouzivam len naturela, nie tie tenke v tych sa necitim spolahlivo ale klasicke. Zas som pocula ze niekomu robia zle pretoze su parfumovane. Kazdemu inak 😀 Musis vyskusat. Kolko mas rokov?

ewelyn3
9. aug 2016

Vonave a parfomovane vlozky vobec nepouzivaj...ta chemikalia ktorou su napustene aby vonali ti nici prirodzenu mikrofloru v posve. Pouzivaj iba neparfomovane a vzdusne vlozky ako su Bella alebo aj Ria je dobra. Aj intimky len neparfomovane.
Keby mi toto vedela povedat moja mama, ked som zacinala s menzesom, usetrila by som si hodiny a hodiny presedene u gynekologa kvoki problemom so zenskymi vecami. Drzim palce!

puglifeforever
autor
9. aug 2016

Mam 13 a potrebujem len tenke ak chete ukazem vam tie naturelly ak ste ich nevideli

pukita
9. aug 2016

@ewelyn3 nemusi byt, ja pouzivam len tie naturela a nemam problem, mykozu mam maximalne po antibiotikach alebo ked si dam penu do kupela.

pukita
9. aug 2016

@puglifeforever to mas este malicko rokov na to aby si mala uz vediet ktore su pre teba naj. To zistis casom ktore su ti najlepsie. Musis vsetko vyskusat na vlastnej kozi. Ja v tvojom veku som pouzivala len to co kupila mama 😀 Som sa hanbila ist to vobec kupit. Kup si viac druhov tenkych a skusaj v ktorej sa citis najpohodlnejsie.

pukita
9. aug 2016

Takisto nie je menzes kazdy mesiac rovnaky, niekedy siahnes po inych, trebars pouzijes tampon, podla situacie

puglifeforever
autor
9. aug 2016

Aha no lebo ja pouzivam vonave ale aj nevonave intimky

simsalabim
9. aug 2016

@puglifeforever a kolko rokov ma mamina? Ja som stara vykopavka, a dobre viem, ze tenke vlozky sa objavili hned po revolucii...co je uz dobrych 20 rokov.

puglifeforever
autor
9. aug 2016

Mama ma 50 a doma mala len take ....kus vaty v obale

pukita
9. aug 2016

@simsalabim ja napr mam 25 a tiez nechcem tie ultra tenke, nekupujem sice tie nabusene 😂 Ale klasiku chcem a najlepsie maxi, aj ked nemam silny menzes. Tak sa citim bezpecne ze sa mi nestane nehoda a lepsie sa mi zije pocas mojich dni. A zas viem baby co o maxi ani pocut nechcu lebo su ako plienka 😀

tetapetra
9. aug 2016

@puglifeforever moja matka take nepouziva a to je o 100 rokov starsia ako tvoja. 🙂

pukita
9. aug 2016

Dokonca moja mama ani svokra v zivote nepouzili tampon a to su tu tampony tiez uz nejaky ten rocik. Mama ma 45 svokra 50 a obidve su zeny co idu viac menej s dobou ale tampon proste nie.

pukita
9. aug 2016

@tetapetra ona si tu neprisla porovnavat matere ale prisla s poradit. Boze zeny hrate sa tu na super matky vsetko dokonalost a decko chce poradit tak samy vysmech.

puglifeforever
autor
9. aug 2016

Lenze moja mama je v tychto veciach staromodna myslela si ze tampony nemozem pouzivat ked som este nemala ziadneho chlapca(ze som panna)

simsalabim
9. aug 2016

@puglifeforever no tak tvoja mama je znacne konzervativna...az mi je to divne. Je len o par rokov ( mam na mysli dost male jednociferne cislo) starsia odomna. Tie vatove vlozky sa vzdy hrozne stocili, je mi divne, ze nemala nieco spolahlivejsie (hoci aj hrubsie).

alexa358
9. aug 2016

Ahoj!
Ja niekedy používam tie Naturellky čo aj ty, sú ozaj dobré...aspoň podľa mňa. Aj sajú a aj držia na mieste. Always som tiež už mala, dávnejšie, aj Bella - tie mne vyhovovali po pôrode. Ak chceš tenké, ja teraz používam z Lidla...ani neviem, že ich mám 😉 Používam tie voňavučké a zatiaľ som spokojná a majú tam aj intímky. Ale treba pokúšať aj viac a potom budeš vedieť, že tebe ktoré pasujú 🙂 😉

maciatkolulu
9. aug 2016

@puglifeforever a to fakt v 13.chodis na mamickovske forum 😉

alexa358
9. aug 2016

* poskúšať, pardon za preklep

puglifeforever
autor
9. aug 2016

Ako v com oblecenie ma moderne aj melir mi dala urobit v kadernictve ale neviem ked som uvidela jej vlozky povedala ze v tedy boli take a odfotili by ste mi tie clasic vlozky?

denaha
9. aug 2016

Ja pouzivam iba tampony vlozky iba v nudzi 😀 ale ked som bola pubertacka tiez som sa hanbila ako pes si ist kupit ale potom uz v pohode..kym som mala vlozky tak iba always alebo aj Ria boli fajn ale tenke..vlozky neznasam lebo ma vsetko svrbi a mam pocit ze sa parim v hocijakych 😀 a tiez som za neparfumovane lebo mam potom mykozu

tetapetra
9. aug 2016

@pukita si odpust blbu poznamku. Len som sa cudovala, ze taka mlada zena ma taky divny vkus. To bolo vsetko

bajana
9. aug 2016

Ja mám pocit, že je na scéne nový fantóm 😀

beabelisova
9. aug 2016

kazdej zene sedia ine. Ja som chvilu naturelly pouzivala ale prestala som. Kamoska ich chvalila vyskusala som, ale sa mi neosvedcili tak som presla na tie co som bola zvyknuta 🙂

dominika6
9. aug 2016

@puglifeforever počúvaj ma dieťa moje.....sa pekne krásne máš zobrať s mamou do obchodu a kúpiť vhodné vložky...tu dáš foto 3 druhov z toho 2 sú nevhodné,lebo sú to intimky,ktoré sa pri silnej menštruácii nepoužívajú,pretiekli by ti za pár minút...to že tvoa maminka má 50 neznamená že má 100 rokov a nevie ti vhodne poradiť,lebo ona ti zrejme dala peniaze...moja dcéra ( 12)sa v škole učila všetko o menzese a vie všetko a čo nevie,sa ma opýta...prestaň sa tu strápňovať zlatíčko,bež za mamou a to čo ťa trápi,rieš s ňou,lebo sa stane,že nebudeš vedieť ani ako si otehotnela a budeš sa pýtať nás prečo ti brucho narástlo 😀...radím ti,maj s maminou otvorenejší rozhovor...pomôže ti to do budúcna

sardinka335
9. aug 2016

dakujem ti pane boze za Bravo...amen 😀 😀

dominika6
9. aug 2016

@sardinka335 tam neriešili vložky nebolo aké 😀