Poraďte za vás najlepší liek na bolesť hrdla? Od včera som prechladnutá + hrdlo ale potrebujem byť čo najskôr fit 🙁 aspoň to hrdlo nech nebolí
@nika_val Skus jox jodovy sprej alebo cmulacie pastilky Dorithricin.
@nika_val ja som tiež vsetko možne vyskušala ale bolesti hrdla stale trvali tie 3dni, len som spozornela že v nemecku kazdy tak chváli ten med a kazdý ma doma, je to inak velmi drahe ale ma velmi dobre účinky, tak na skúšku som kupila ten cukrík a fakt nam hned zabral..este by si mohla spraviť čaj zo zázvorom,s citrónom,a obycajnym medom.. ja to robim v termoske, lepsie sa vyluhuje ten zázvor ako v pohári
@nika_val za mna kloktanie soli, caj materina dúška +zazvor alebo salviovy caj aj nim sa da koktat .. A sprej do hrdla stopangin zabera rychlo....
Za mna naj strepsils plus.
Ďakujem za rady 😊 niečo z toho teda vyberiem a snaď zaberie rychlo
Nechapem čo ma to tak skolilo včera rano uplne v pohode a večer o 20tej už mrtva a bolesti že som ani rozpravat nevedela
@nika_val a kým bude mať priateľ čas zabehnúť do lekárne, skús si zopárkrát vykloktať vlažnou slanou vodou, mne to spoľahlivo pomáha, nič iné ani nepoužívam
@danica2711 skusim ďakujem 🙂 no ja chora sa nechcem trepat do lekarne aj keď to mame len kusok, a on je v práci tak keď ho okolo obeda pustia nepojde na obed ale mne do lekarne a prinesie mi to 😁 inak sa to neda
Určite Jox sprej a glimbax sprej
Glimbax na kloktanie
@nika_val najúčinnejšie je manuka med, daju sa objednať aj cukríky zo zazvorom, zatial komu som dala vyskusať po 1cukriku prestali mať bolesti hrdla.
Ja som to kupovala v nemecku v Rossmane v drogerii ale na Sk sa da kupiť na internete.