Bola by som vďačná, ak sa tu nájde nejaká zubárka, či zubná sestra, ktorá by mi vedela poradiť.
Pred cca 3-4týždňami sa mi na ďasne nad stoličkou urobila tvrdá hrčka, chcela som ísť na druhý deň k zubárke, ale keďže odmäkla a vyšiel mi odtiaľ hnis, či akási vodička, myslela som, že je po probléme, zub nebolel a termín na preventívnu som mala o dva týždne, tak, že teda uvidím, čo bude vtedy.
Na preventívke(22.7.) ma s tým zubárka poslala na RTG, mám tam vraj zápal až do kosti, ale že ak ma to nebolí, netreba to robiť ihneď, keďže idem na dovolenku, dohodli sme sa, že mi to rozvŕta až po nej. Nedala mi ani ATB, termín mám 23.8.
Moja zubárka je mladučká, po škole,nemá teda skúsenosti. Rozmýšľam, či je to v poriadku, čakať s tým zápalom mesiac, aby sa mi niečo neskomplikovalo. Zub ma pobolieva na teplé, inak ma bežne nebolí. Pluzgierik na ďasne mám stále, nič mi z neho nevyteká. Vopred ďakujem za rady🙂
@samantha185 ďakujem krásne za pomoc 🙂
@alami zapal nesmie byt.. a uz vobec nie behat s tym mesiac.. mala ti predpisat ATB na ukludnenie.. nikdy nie je dobre rypat do zapaleneho, takze aj ked to bude chciet robit potom malo to byt uz v klude a podchytene Antibiotikami. Ak mas zapal az do kosti, mozes dostat zapal okostice a to su teda ukrutne bolesti..