Ahojte mam vytiahnuté všetky horné zuby, dasa okrem protézy urobit iná náhrada?
Dá ako piše pinkgirl ale poriadne si siahneš do peňaženky.Ved sú aj protezy ktore sú take identicke že ani nerozoznať že je to proteza.Tieto s titanovými čapmy nie sú vhodne pre každého.
5 náhradných zubov 5100 eur ved to asi nie každý ma toľko na zuby.
@dilino strašne veľa...
@koliesko14 veru tak to je za 5 zubov ak máš zlé viac tak ešte možno 2 krát toľko.Kamarátka bola a platila 17 tisc za zuby brala si pôžičku.
@koliesko14 áno, dajú sa spraviť implantáty. Cena je samozrejme vysoká, ale je to ako tvoje vlastné zuby, nič nemusíš vyberať. Protéza je síce na pohľad ok, no život s ňou nie je jednoduchý. A hlavne ak si ešte mladá. Sú aj iné riešenia, napr.protéza na implantátoch, tá nevypadáva. Jednoznačne sa treba poradiť so zubárom, čo je pre teba vhodné.
ak byvas kusok od madarov skus pozriet aj tam eny ..vela ludi chodi prave tam kvoly cene ale i kvalite
@koliesko14 presne ako sa pise titanove capy nie su pre kazdeho a proteza aj ked je to narocne prvotne ale da sa na nu zvyknut a maju ju aj mlady a ziju konecne bez bolesti a s usmevom vzdy boli protezy v pohode uz x rokov a zili stym ludia a funguju dodnes ako sa hovori papula si zvykne na vsetko a prezivat opet bolesti a prist o peniaze ktore Vam nikto nevrati je na zvazenie ci to stoji za to , pokial je kost silna a zdrava mozno budete mat stastie ale ak nie tak ja by som sla do protezy poznam mnohych ktory maju protezy aj od 30 a funguju dodnes a mat problem z protezou pokial si zvyknes a mat problem s implantatmi je veljy rozdiel ak by museli ist implantaty von je to horsie ako mat protezu kde si dasna na nu zvykaju .
Áno, napríklad titánové čapy a na to keramické zuby.