Zaujímalo by ma,či niekto kto máte problém so suchou pokožkou ekzém a pod. Viete o nejakej náhrade za ten krém vzhľadom na to ,že už je iba dopredaj dokonca u nás ho už nikde ani nemajú tak do budúcna bude treba niečo iné . V lekárni povedali,že už sa nevyrába z nejakého dôvodu
@luciik2111 podľa toho či máte vyhadzany ekzém alebo iba suchu pokožku. Ja mam kľudnú pokožku a používam iba mlieka na premasťovanie od neutrogeny, mixa, indulony. Keď som prešla z excipialu na tieto mlieka a striedam ich tak už nemam taky problem so suchou pokožkou ako keď som používala excipial. Aj kožná lekárka mi povedala že koža potrebuje sem tam zmeniť krémy.
belobaza, volny predaj alebo na predpis od koznej
Lipobaza
excipial U lipolotio? aj vsetko kremy tekto znacky sa nebudu vyrabat?
@mullerova46 no,ja mám priamo také fľaky čo svrbia a obyčajné krémy mi to len zhoršujú len som chcela vedieť či je niečo na predpis alebo aj voľnopredajné aby som zbytočne nechodila k doktorke
@zuzana76 mne v lekárňach povedali,že nové sa už nevyrábajú a iba je dopredaj,preto vraj aj zrušili že to má byť na predpis a platí sa plná cena . Na internete sa to bude dať zohnať ešte len aj cena za dopravu a tak. Každopádne u nás už to vôbec nemajú
@luciik2111 z dm telové mlieko balea s 5 ale 15 % ureou. Za mňa lepšie ako excipial, ten bol pre mňa slaby
@luciik2111 mne neskutocne dobre robi Cerave na suchu plet https://www.notino.sk/cerave/moisturizers-hydra...
@luciik2111 toto je teraz nahrada za neho
Mne ked sa vyhodili suche flaky po tele tak mi doktorka odporucila si kupit lipobase. Kedze excipial mi nemohla predpisat. Stalo to par eur a je to super na take suche miesta
@luciik2111 lipobase, hradis si sama, lekárensky olivový olej a keď je celkom zle,na predpis dcéra dostane masť,ale bohužiaľ vydrží iba týždeň-dva a neskutočne páchne.🙂 A celú Oilatum sadu.U syna zabrala diéta a ekzém už roky spí,u dcéry nezaberá zatiaľ nič. Excipial bol super,ale časom nemá účinok,treba dať niečo s iným zložením
@kubkovamama ten olej sme uz skúšali,nikdy viac mne nesadol a čo sa týka lipobase,ja to potrebujem na celé telo keďže ekzém a veľmi suchú pokožku mám takmer po celom tele 😅tak neviem či také malé balenie bude stačiť aspoň na mesiac
Imunoglukan, zarabana masts kys mliecnou atd