Prosím poraďte náhradný vhodný voľnopredajny liek za dithiaden.V nemocnici mi na boc dávali 1/2 tabletky, pretože mám silný vysyp na nohách v tehotenstve.Dnes na však prepustili domov,ale dithiaden mi neredpisali.Neskutocne ma svrbia nohy,od poobedia.Moja obvodná ni ho odmieta predpísať...ja už neviem co robiť.Dik za každú radu.
Prečo ti ho obvodná nepredpíše?Inak mne vravel dr ,že v tehotenstve je to bezpečný liek,že už je na trhu dlhé roky zatiaľ ,čo účinky novších liekov na bábo sa ešte nemusia vedieť.
@nina004 povedala,ze si to na zodpovednosť nezoberie...ze som vo vysokom štádiu tehotenstva...no a tym to celé uzavrela.Mna caka ďalšia noc,ked sa zas nevyspim.Skusam to v noci chladiť vlaznou sprchou,ale nepomáha....tak neviem.Skusim este v lekárni co povedia, čo poradia.
Mne povedal gynekológ aj dvaja kožný dr ,že môžem v tehotenstve Ditiaden,ale asi má každý iný názor. Dávala som si pol tablety na noc a zabral pekne. Tiež som 30tt a ešte občas si ho dám,keď sa to nedá vydržať.
@nina004 ved aj mne perfektne zaberal v noci...tak som uplne nešťastná,ze som takto dopadla u obvodnej.
Ahoj, ja som mala Zyrtec, len neviem ako je to v pripade tehotenstva. To by som sa radsej popytala v lekarni.