Ahojte,bolela ma prava strana brucha od pupka asi 8cm som si to masirovala a nahmatala som tam niečo..také oválne!môže to byť črevo atď viete si aj vy pri prehmatani cítiť orgány brucha alebo tam niečo cítite? Som v strese...dik za odpoveď
Samozrejme, ze si dokážeš nahmatať orgány. Robia to aj doktori pri bežnom vyšetrení, ze prehmatavaju brušnú dutinu.
@lily14 choď si to dať prehmatať odborníkom
@bobricek1979 idem zajtra
@lily14 budeš múdrejšia
tiez som to mala pred par dnami. proste potrava v crevach a zastavene vetry. aj brusnu stenu mam oslabenu, ale pecen je vyssie, nie na urovni pupka
Dobriden chcem sa informovat pret dvoma mesiacmi som bol u doktora tam mi povedali zemam nejake bakteri v stolici boloto v anglicku dali antibaktika a potom nic vraj ze mam viac reflux v tele kiselini
A od tedi mam ptoblem napriklad dnes mam us 2 dnovu zapch a stresi nervi som zufali tu vanglicku mi nevedia momoc stale ma naduva a robia sami viac slin v ustach som oslabeni prosim vas ak tu niekto je a cita moj pribech pomostemi som psichiski v konsoch a
Horúčku nemáš? Môže to byť podľa mňa aj slepé črevo alebo nejaký zápal, treba ísť čo najskôr k doktorke