Dobrý večer chcela by som sa poradiť, už asi 3x sa mi stalo že z ničoho nič mi prišlo zle taký pocit na odpadnutie, také ťažké ruky aj nohy sekunda a som na zemi. Búšenie srdca tep mám 120 čo to môže byť ? .
Dnes sa mi to stále na ceste ,som dostala taku slabosť do nôch že som bola na zemi . A moja malá dcérka 4 ročna sa zľakla začala plakať že aby som vstala . Ale ja som nemohla trpli mi ruky aj nohy 🥲 ďakujem za každú radu
@katuskaveronika27 stres, odychuj
@beata_k mám sterilizáciu to ťažko
@peknyvladko neviem z čoho nestresujem sa
Bežne mávaš aký tep? Mas hodinky, ktoré to zaznamenávajú?
@katuskaveronika27 potom chod k lekarke nech ti spravi testy, moze to byt hocico
@katuskaveronika27 To chce urcite kardiologa. A neodkladaj to.
Tetania, atak
@katuskaveronika27 všeličo to môže byť, ako písali vyššie... srdce, psychika, aj chrbtica, ale i niečo premnožené - bakteriálne (chlamýdie, borelióza), čo sekundárne vyvoláva aj takéto nepríjemné stavy... určite potrebuješ zájsť za OL a riešiť to.
@katuskaveronika27 tetania?
Psychika, uzkosti, stres.
Ja som to mávala ako pubertacka, že ničoho nič v ušiach šum a pred očami hmla, dva roky ma ťahali po psychiatroch, že určite som blázon, lebo vyšetrenia nič neukázali a nakoniec sa mi podarilo odpadnut pred školou, duchaplná zástupkyňa mi merala tlak a cukor a prišli na to, že mi zakolísal cukor a už som išla. Pomáha mi dodnes hroznový cukor
@katuskaveronika27 panicky atak. Mam to roky . Čiže ak to chceš riešiť treba ist sa porozprávať s psychiatričkou.
Vies co, ja som mala dost problem s hypoglykemiou, nemam diabetes, len mi klesal cukor a presne taketo priznaky to malo. Prvy raz som odpadla ako 12 rocna. Teraz uz je to lepsie
@katuskaveronika27 Môže to byť čokoľvek, hypoglykémia, nízky/vysoký tlak,stres.Mne bolo takto zle minulý rok,u mňa je to vysoký tlak.Pulz pod 110 nemám odvtedy čo som bola tehotná.Ale môže to byť aj niečo vážnejšie.Mala by si ísť k obvodnej lekárke na vyšetrenie.
@monika8899 ďakujem za radu určite sa zastavím u pani obvodnej
@katuskaveronika27 Booozinku dievča, veď to je strašné. Čo keby si tak odpadla na prechode pre chodcov? Vedľa teba malé dieťa, ty ležíš na zemi. Choď ihneď k lekarovi, neodkladaj to.
@katuskaveronika27 Si tehotna?