Baby ste tu??? Nič mi dnes nebolo len som večer zjedla extra zľavnenú pizzu z billy pečivo okolo 18:00 a okolo 11 ten mi zacalo byt tazko a od vtedy som 2x vracala. Zajtra rano mam cestovat na kamoskinu svadbu. Co robit?? Necitim sa zle len mierne zaludok roztrasenya len tesne pred mi pride hrozne zle. Črevná viroza ci z jedla? Moze to za zajtrajsok prejst ?
@vava_1994 ďakujem upokojila si ma 🙂
A skus si vyvetrat v miestnosti a seď opreta a zhlboka dýchaj..mne to takto pomáhalo keď som nemohla zaspať z toho, že ma stále nitkalo na vracanie. Dúfam, že ti to nejak pomôže tiež
@vava_1994 uz som nebola…akurat som z toho strese a nevedela som zaspat 😅
viroza.Je to vo vzduchu
by som skôr povedala že z jedla... diéta ti pomôže.
Daj si kinedryl qj preventívne
Extra zlavnena pizza z billy- odpoved preco
Vam bolo zle
Ďakujem pila som colu rano po troske a je to lepsie 😊
No z jedla by si 2x nevracala,hlavne ze si neskor vravala,normalne je viroza,vyhovarat sa na pizzu,akurat ju mame my dvera pol
dna grcala ale castrjsie o 4 dni pritaoe a ten len raz,tiez jedol vecer a vravat zacal o 4h.Ale virozu maju aj v skolke..Cize rataj s tym ze na svadbe nakazit ludi.
Hylak by som skusila..
Veď uvidis ako sa budeš zajtra cítiť. Keď ti bude zle tak nepôjdeš sa tam nasilu trepať. Ale ja si myslím že ti to skratka len nesadlo na žalúdok. Ak to bolo v akcii tak je pravdepodobne že tam dochadzala záruka a mohlo to byt odstate dlhšie a už tam boli nejaké procesy, tým pádom to telo vyhodilo von. Určite to nebude viróza, pri viróze sú aj iné príznaky, človek je slabší a máva aj hnačky, popripade je tam teplota ako prvý príznak čiže ak sa necitis nejak zle tak to bude z tej pizze. A to že z jedla by si nevracala 2x je dobrá blbosť 🤦🏼♀️ mne takto nesadli cestoviny so syrovou omáčkou raz a vracala som asi 4x kým som to zo seba dostala celé von
@saxana000 hylak sa už nepredáva, pred mesiacom som ho zháňala a všade ma poslali do haja, že uz sa nevyrába
@gabika0825 aha to som nevedela... dlho sme ho nepotrebovali.
@gabika0825 suhlasim raz som takkto dopadla z langosov.neboli ani kupovane.normalne mnou robene doma vsetko cerstve len narychlo zozrane a proste nesadlo a grcala som vtedy tiez strasne az kym to zo.mna vsetko neodislo.
Do zajtra ti bude už oki..vyčisti si zuby nech nemáš pchuť v ústach a skús nejak zaspať..ráno si daj pomaličky ak máš minerálku bublinkovú a nejaké sucháre nech aspoň niečo doplníš, čo si vyvracala. Mne sa toto stalo toež pravdepodobne z jedla ako tebe..do svadby bude všetko oki