ahojte baby ,potrebujem vasu pomoc,resp. nie ja ale trapi ma co sa deje s mamkou a nechce ist ani za boha k doktorovi :(
uz asi rok nemala menstruaciu a dnes zacala nahle krvacat,mala navaly tepla a bolela ju strasne hlava,aj sa jej krutila.
prosim vas je tu nejaka pani,ktora s tym ma skusenost???je to nebezpecne pokial ju nevidel doktor alebo??
bojim sa o nu! :(
@nataliaqwert myslim si, ze po roku moze ist este stale o menstruaciu. Inak som mala podobny problem s mojou mamou, ona ale krvacala po dlhsom case po prechode. Uz 2x a oba razy jej robili kyretaz (hrubne jej stena maternice). Nic horsie by to u mojej mamy byt nemalo klop-klop. Urcite musi ist k lekarovi.
urcite smer lekar, okamzite.
@moni73 a keby islo stale o menstruaciu ,i tak by to mohlo byt zdravotne nebezpecne?.....ja som z nej uplne na nervy lebo ona zije proste uponahlany zivot a toto povazuje za uplu banalitu,najradsej by som ju prepleskla!!!
@nataliaqwert podla mna nie, jedna kolegyna krvacala takto cca 5 rokov s roznymi prestavkami. Urcite ju ale vyzen k lekarovi. Uplne ta chapem, ja sa tiez velmi bojim, ona sa mi uz teraz ani neprizna. V lete odpadla, volala som jej rzp a povedala som im, nech sa jej spytaju ci nahodou nekrvaca. Ona nechce povedat nic 😠 .
@nataliaqwert vies, ono niektorym zenam sa dokonca v tomto obdobi podari aj dietatko...ked si myslia, ze uz maju s ms naveky pokoj 🙂 takze ano, moze to byt kludne menstruacia, aj po takej dlhej dobe...ale urcite by som ju nejak prehovorila k dr., pre klud na dusi 🙂
@hviezdicka111 sak toto...ja som vystresovana jak blazon,ona vobec!!
@moni73 jezismaria toto je prisaham bohu trest za to ze som ako dieta tak vyvadzala!....teraz sa to ormalne obracia a budem sa cim dalej tym viac strachovat ja o mamu! ....no nic,dakujem ti pekne za radu,ja skusim nieco vymysliet a nejak ju naplasit alebo co! :/
@nataliaqwert tak ju skus nejak nenapadne, ze na preventivku 😝 podla mna o vazny problem nepojde, ale zas navaly tepla atd., nebolo by od veci, aby v tomto smere pomohla dr. 🙂 lebo tieto tazkosti sa zmiernit daju 🙂
urcite k lekarovi, ludia mna snad prekoti,keby mate doma fenu a zacne silno krvacat,tak letite na veterinu v hodine dvanastej a ked ide o cloveka,tak ludia radsej ostanu doma trpiet. Svihom k doktorovi...
ak mama k doktorovi nechce ist,skus zavolat ty.Pekne krasne mu povies,co je vo veci,opytas sa kedy tam bola naposledy a mozno spolu najdete riesenie a mozno ju on vyzve aby prisla na preventivku
@nataliaqwert Navrhujem zavolat doktorovi a opisat problem - a spomenut, ze mama sa nechce dat vysetrit....urcite zaujme nejake stanovisko- a to snad mamu nakopne, ak ho budes tlmocit
Ja som minule mala krvacanie po styku a okamzite som volala a do telefonu povedala, o co ide, nech mi daju urgent termin....a dali
@mircalla ano uz ma to napadlo....teraz vo stvrtok mam poradnu tak sa spytam svojho gynekologa na jeho nazor....
@nataliaqwert svokra tak dostala po rokoch.. a v pohode, normálne to prešlo a koniec. Nič viac v tom nebolo.
@adeala konecne ma nieco trochu upokojilo!dakujem ze si mi napisala!
A ako to dopadlo? Tiež riešim podobný problém☹
https://www.survio.com/survey/d/C6F3D5X9Q8X2T9Y3Y Velmi prosim o vyplnenie tohto dotaznika 🙂 zistujeme nazor na antikoncepciu u zien nad 40r. Dakujem 🙂
urcite ist k lekarovi.
ja neverim, ze nejaka zena je natolko nezodpovedna, ze takto dobrovolne stresuje...jasne, ze je to nebezpecne !!