Už dlhodobo trpím krátkodobými stavmi bezvedomia.
Náhle ma vypne,, stratím na pár minút vedomie.
Robili mi eeg, CT mozgu.
Lieky na psychogenne neepilepticke záchvaty nezaberajú.
Často strácam hmat. Mám problém s pamäťou.
Som citovo labilna, som stále sama. Chcela by som vedieť racionalizovať.,vedieť sa sama upokojiť v situáciách. Vedieť sa postaviť racionálne k bežným veciam v živote.
Neviete čo by pomohlo?
Prosim napíšte
@nela22323 ako prvé ma napadlo, že potrebuješ "uzemniť", lebo ulietavaš mimo túto realitu. Skús si nájsť terapeuta (duchovno-ezo) scéna. Alebo si sama najskôr prečítaj o technikách uzemnenia, či sa v tom nenájdeš.
@janettdamian celkom nerozumiem čo si napísala., prečo duchovno ezo terapeuta? Neviem či by mi pomohol
@janettdamian no nejaky samozvany ezo blazon ju tak uzemni. Akurat jej este viac ublizi.
@nela22323 znama to mala a zistili, ze jej v krcnej chrbici nieco tlaci na nejaky nerv alebo co.
Vyplo ju aj pocas chodze.
ja som mala z krčnej chrbtice také stavy, že z ničoho nič mi začalo hučať v ušiach, tma pred očami, slabosť v rukách, nohách. A niekedy, keď som sa veľmi rozčúlila, tak som cítila, že sa mi hlava motá, človek proste stráca zem pod nohami. Pomohlo rehabilitácie, cvičenie na chrbticu a ukľudnenie - meditácie, zmena myslenia.
Neurológ, ORL, Psychiatria. Žiadne EZO koniny.
To sa spraví, neboj.
v prvom rade smer psychiater nastavi ta na liecbu a tiez psycholog s ktorym by si pracovala kedze mam neepi zachvaty je to asi psychika. drzim palceky
@nela22323 ak nerozumieš nie je to vhodné pre teba
@babulkomale nie je to riešenie pre každého, ak sa nenašla medicínska príčina, treba hľadať pomoc inde
podľa mňa sú to výboje na mozgu a choroba epilepsia. Nie vždy lieky zaberú je veľa pacientov ktorý musia mať striedavé lieky lebo ináč sú záchvaty nie je pravda že ak človek má lieky nemá záchvaty záchvat sa môže stať aj vtedy ak lieky berieš pravidelne. Toto bude podľa mňa epilepsia aj ja ak som mal prvý epileptický záchvat som mala taký príznak. Až jak som dostala následne 2 a 3 záchvat mi zistili epilepsiu. Môj muž ma kolegu a jeho dcéra teraz bola na operácii v Prahe mala lieky a dostavala nekontrolovateľne epileptické záchvaty za deň aj 8 potom išla na vyšetrenie a tu časť ktorú mala postihnutú tým výbojom jej odpojili časť mozgu. Ta strana jej ochrla musí čvičíť ale epileptické záchvaty nemá už rok. To ani mne neukázalo na prvý krát že som mala epileptický záchvat a vyšetrenia mi robili do bludu ale epilepsiu hned nezistili až následne ak som mala druhý a tretí záchvat. Medzi tým som mala 5 krát vymenené lieky.
@alickapusinka a ktoré lieky nakoniec užívaš? Ja lamotrigin a xanax... nepomáhajú mi
@nela22323 A ako zvládate stratu vedomia, keď ste sama? Či sa sama za pár sekúnd preberiete? Ospravedlňujem, že sa pýtam ale mám podobný problém, a bojím sa z tohto dôvodu byť sama, lebo zatiaľ som nebola.
@kristinap17 za pár minút sa preberiem. Som stále sama. Keď sa mi to stane vonku a ľudia ma vidia väčšinou volajú záchranku. Aké lieky užívaš?..mne nič nepomáha.
Ja s tým bojujem už 4 mesiace. Nič nezaberá, keď to príde tak len rýchlo ľahnúť alebo tma. A do toho mi začala tuhnúť chrbtica, na to cvičím. Nechápem čo sa to začalo diať...
@sisamisaaa dobry vecer, este stale toto mavate? Pride vam taka nahla slabost , pocit na odpadnutie?
@luciar260 nie, ale mne sa problémy stupňovali a stupňovali ale odkedy som na bylinkách podľa Buhnera a musím zaklopať ale zlepšuje sa to.
@nela22323 opakovať neurologické vyšetrenie, návšteva psychológa a pravidelné terapie. Po určitom čase vyjadrenie psychológa či to vidí na návštevu psychiatra.