Náhla nevoľnosť a vracanie

20. sep 2024

Ahojte, od rana som upratovala, nejako som nemala čas ani sa najesť. Rýchlo pomedzi upratovania som zjedla jeden puding, ktorý som uvarila včera. Asi 2 hodiny po tom pudingu mi prišlo strašne zle, fakt strašne. Potila som sa, strašný tlak na žalúdku som mala a celkovo mi bolo tak na odpadnutie. Následne som sa povracala a pol hodinu na to ešte hnačka. To bolo asi okolo 10;30, potom ma ďalej tlačil hlavne ten žalúdok, zaspala som a keď som sa zobudila už bolo všetko ok- vlastne až do teraz. Zostal jeden puding - manžel ho vyhodil, ze už bubloce.. V tom ma napadlo, že ja som teda asi ráno tiež zjedla pokazený. To je jedine čo ma napada prečo mi bolo tak zle. Myslite, že to môže byt z toho? Že som to zjedla a za dve hodiny taká nahla nevoľnosť? Hľadám nejakú príčinu, že prečo. Lebo tak ťažko mi asi ešte nebolo..

majamat
20. sep 2024

tazko povedat,a le mozno ti bolo zle z pudnigu,lebo nebol ok.
no mne osobne by bolo z kazdeho pudingu zle, ak by som ho jedla nalacno.
na moj vkus je puding moc zaky zleatinovy chyba tam nieco take tuhe/pevne,syte. takze nalacno ja toto nemozem.

ak ti nei je tzle, neries. priapdne aj zivocisne uhlie, to ti nezaskodi.

deti95060810
20. sep 2024

nebol v chladničke?
u nás sa bežne zje puding aj na druhý deň, nikomu nič nie je, len samozrejme je v chladničke...

autor
20. sep 2024

@deti95060810 nie nebol. Večer sme ho zabudli dat. No práve podľa chuti sa mi nezdal pokazený

jaskolka
20. sep 2024

Mohol byť už pokazený, alebo si ho zjedla velmi hltavo a "sadol" ti na žalúdok. Nevoľnosť mohla byť kľudne z toho, je to v podstate otrava jedlom, organizmus si poradí sam.
Keď ti už je dobre, nerieš to, daj si ľahšiu stravu na druhý deň, aby si žalúdok oddýchol a hotovo,stáva sa.