Ahojte, prosím vas nie je tu niekto kto ma strasne nafúknuté brucho? A ja neviem z čoho, teraz skôr zeleninu konzumujem, a skôr večer keď si lahnem som stras e nafúknuta, a pri tom som nejedla, a zle dýchanie, bola som u lekára, chcela som odporúčanie aj na kariologiu, ale robila mi EKG aj to co sa dava na prst, a neposlala ma ze to mam všetko super. 🤷♀️🤔
@bambulienka25 uhorku a paradajky
@bambulienka25
@bambulienka25 nejedla som ich teraz myslela som všeobecne ze jej zeleninu, jem ja už od 6 len vodu, a vždy večer som strašne nafúknuta, na plucnom som bola too je ok
@nikola1987 brucho moze byt nafuknute aj zo stresu, nedeje sa v tvojom zivote nieco velke? Moze to mat suvis aj so zlym travenim.
Mne sa takto prejavovali zaciatky depresie - zle dychanie a nafuknute brucho, ale ja som ho mala nafuknute nonstop, nielen na vecer.
@halabolka hej heej, mam panickou poruchu, už dlho, len ci to pripisovať tomu 😂
@nikola1987 to uz je otazka na doktora, ak beries AD 🙂
@jana7843k a kde to najde? mozem vediet presnejsie, skusim to aj pozriet.
@nikola1987 s lepkom a laktózou si ok?
@nikola1987 presne môj problém.mam panicku poruchu,celiakiu, na laktozu.jem veľa zeleniny,malo múčne a aj tak vyzerám stále ako v 4 mesiaci...s AD som pribrala 10 kg...
no ja toto mam tak ze napriklad dnes, klud zacalo ma starsne pichat v lapom podpazusi zle sa mi zacalo dychat, a slo mi to do zaludka, a brucho nafuknute, bola som nim rok na vysetreni ci Plucne ci MR hlavy, teraz v Januar som bola na kompletne krv - EKG stitna zlaza, cukor, Krcne a vsteko vraj ok, akurat mam zvyseny cholesterol ale ze to je v norme este. a ja uz neviem z coho mi tak je kazdy den, lekarka uz je so mna na nervy, tlak mam vzdy okolo 130/80 tep 80 ten je zvyseny ale to mi povedala ze v poriadku.. Beriem alventu - panicka porucha, ale aby toto mi robila psychika sa mi nezda, a este ma hrozne boli medzi lopatkami taka podava bolest, a v krku akoby som mala hrcku- gulu ze sa zadusim. stale premyslam nad tym ze mi je nieco vazne.
@nikola1987 tu hrču v krku som mala aj ja, keď som zvisila dávku AD tak to preslo.
Tá panicka p. ma toľko prejavov, že sa človeku nachce veriť že to môže byt iba to.
Ja som to dva roky prežívala, až keď som dostala atak, potom AD prešli všetky ostatne simptomi
@zuzi56 môžeš sa spýtať a take stavy strach zo smrti, choroby alebo strach z mojich blízkych, neviem co uz robiť :(
@nikola1987 tá alventa je but slabá, alebo ti vôbec neúčinkuje .
Samozrejme, nemohla som šoférovať, bála som sa že sa zabijem, keď som si niečo zle len predstavila, hneď hnačka , bolesti kĺbov, únava ,
@nikola1987 odkedy berieš AD?hrču v krku by si nemala mať jedine, že sa celé dni pozorujes a stále na to myslis😀ja som pravidelne nafúknutá od ovulácie do menzesu brucho ako tehotna.Kup si probiotiká dávaj espumisan neverím, že si z AD či psychiky nafúknutá.Na chrbticu lopatky si pocvic, ponatahuj skús dobru masáž od nervov si asi stiahnuta
@bambulienka25 aj na kardiológiu sa ide s dýchaním 😁
@eliska13 psychika je svina, sposobuje velmi vela priznakov, ktore sa pripisuju inym chorobam. Mna napr. bolievalo brucho tak, az som mala stiahnuty kazdy sval v nom. Dychala som tak tazko, az som mala stuhnuty a bolel ma cely chrbat.
@nikola1987 jednoznacne chod k svojmu psychiatrovi, tie myslienky nie su sranda, viem o com hovorim
@bambulienka25 no môjho syna z pneumologie poslali na kardio na sono a mňa predtým rovnako....asi záleží od diagnózy ☺️ bola som kôli dýchaniu aj na ortopedii ale to asi nieje také nezvyčajné
Ja som bola na plucnom, a mi povedali ze tam mam všetko oki mam ist na Kardio, a tam mi nedala papier lebo ze mam všetko v poriadku, aj EKG aj tlak, aj to co sa dava na pst, neviem co to je, ako keď beriem alventu je mi omnho lepšie, len keď dôjde takyto stav no hrôza.. Napríklad mi povedali ze aj krčná toto spôsobuje.
@nikola1987 to máš klasickú úzkosť, panické ataky.Ale, ak by si brala dobrú dávku AD nemalo by sa to opakovať.
@halabolka áno viem tiež som jedna z Vás😆ale nafúknuté brucho z toho určite nie je.Bolest brucha, chrbtice, búšenie srdca verim
Nezatazuj zdravotny system. Ked mas vsetko ok, tak uz len psychika. Nie navstivit 10 odbornych lekarov a clovek, co to fakt potrebuje, sa tam nedostane. Nie si obezna? Mozno sa ti z toho tazko dycha,duplom v tomto teple. A aj laik vie,ze zo zeleniny a ovocia nafukuje.
@halabolka ahoj aj ja už mám dlhodobo nafúknuté brucho. Kŕče plynatosť. Stresovy život to mám. Ako si to vyriešila. Hrozne toto všetko. Píšem ti na príspevok z roku 2020.. ďakujem
@insert1980 nijako, uz 3 roky to mam stale tak a nic mi na to nepomaha. Este sa k tomu pridruzi plynatost vacsinu mesiaca a len si to moje brucho nestastne stale niecim prekryvam. Roky som uz na sebe nemala rifle, lebo nedokazem s tym bruchom sediet, az tak mi zavadzia. A pritom tam nemam tuk, proste je take nafuknute takmer nonstop. Je par svetlych dni v roku, kedy sa trochu “sfuci” a potom to pride zase. Netusim cim to je, ale je to extremne otravne a obmedzujuce.