Ahojte už dlhšiu dobu ma trápi nafúknuté brucho. Stále mám pocit že tam mám vodu a cítim sa byt nafúknutá. Viete mi poradiť, pomôcť. Ďakujem krásne
Zmena stravy
@labela76 Odsledovat, co to sposobuje. Ja som kedysi mohla vsetko, dnes ked sa prejem, po jarnej cibulke a po presiolenom jedle. Chcem tym povedat, ze niektore veci prichdzaju vekom.
@anjelicek26 ako sa treba idealne preventivne odcervit? Dik
@kataina povedat obvodnemu, nech ti vypise lieky. Kedze mame aj domace zvieratka, deti sa hrabu v hline cele leto, robime to cela rodina preventivne 1-2x rocne. Ziadne vedlajsie ucinky a aspon viem, ze sme "cisty"... myslim, ze nam imunita za to dakuje, deti neboli chore styri roky ani jeden, predtym mal maly mononukleozu, ale to proste neoklames..
@anjelicek26 môžem sa opýtať aké probiotiká by mi mohli pomôcť?
@labela76 ja mam tieto, ale najlepsie poradit sa priamo v lekarni. https://www.amazon.de/Hochdosiert-Lactobacillus...
@anjelicek26 prosím tá, ako sa vola ten liek na odčervenie, môj maly mal tiež mononukleózu a ťažký priebeh, lekarka nám toto neporadila a ani nikto z lekárov.
zuzi56
mononukleoza nema nič spoločne s odčervovanim. Mononukleoza je vírusove ochorenie pečene, na začiatku môže vyzerať jak angina, zvacsia sa uzliny, Dr. dá antibiotiká, ale pri mononukloze sa antibiotika nepodavaju, takže stav sa môže zhoršiť,... a lieči sa dalej. Možno preto ste mali tažky priebeh, že Dr neurčila hned spravnu diagnozu. Nepotrebuješ dieťa odčerviť kvoli mononukleoze.
@zuzi56 u nás sa odcervuje Vermoxom. Opýtaj sa dr.
Tak idealne preventivne odcervit, clovek toto strasne podcenuje. Po kure treba probiotika aspon mesiac brat. Ked sa to potom do 6 tyzdnov nezlepsi, zacat si sledovat stravu, co ti robi zle a co nie, niektore potravinove intolerancie sa objavia az vekom.