Ahojte, roky dozadu som trpela obezitou, vždy som sa cítila slabo, unavene, mala som mdloby, vkuse pocity na odpadnutie, ťažké dýchanie, furt sa mi točila hlava a mala som taký “ťažký pocit na srdci”, jednoducho nevoľno. Schudla som následne 30kg a všetko prešlo, cítila som sa úžasne. Moje stavy sa ale vrátili keď som otehotnela a to som pritom pribrala len +6kg…pocity na odpadnutie atď, pritom všetky hodnoty a výsledky v norme. Zabanovala som sa a pociťovala som zrazu aj uzkosti a začali mi také ľahké psych. problemy keďže som ostala zrazu len doma, bala som sa niekam chodiť. No a po pôrode som pribrala 20kg, čo si extremne vyčitam, ale už to nevrátim späť, každopádne pracujem zasa na tom, aby som znova schudla a už nepribrala, no zasa sa cítim tak strašne neustále…nejaké skúsenosti?:(
@taktotedanie ďakujem, ano je to viac než možne. Skúsim na tom pracovat sama
Ahoj, ak sa môžem opýtať, čo znamená “všetky výsledky v norme”? Celý krvný obraz v norme, pečeňové testy v norme….? Ak sa nerobili pečeňovky, možno by som si dala urobiť tie? Hrozná únava ktorá neodchádza ani po 5 kávach, ten “ťazký pocit”, slabosť, nevoľnosť… môže to byť psychologické, ale môže to byť zdravotné, ja osobne by som najskôr pátrala tam a asi by som začala pečeňovými testami a USG abdoménu, aby som pri tvojich symptómoch vylúčila práve steatozu pečene 🙂 dúfam že budeš ok!
Vsetko to mas len v hlave
Bud sa das psychicky dokopy sama alebo vyhladaj pomoc