Ahojte, mám ísť do narkozy no mam nadváhu, mam 96 kg astmu a liečim sa na vysoký krvný tlak, niekto nejaké skúsenosti? Ďakujem za odpovede
@adkapatrik123 tak uspavali už aj ťažších ľudí... Zvolia vhodnú anestéziu pre teba
Lekári vedia,čo treba robiť,stačí im dôverovať.
...preto sa robia predoperačné vyšetrenia na anestéziológii🙃
... povieš všetko,ako sa veci majú a podľa toho sa anestéziológ zariadi
@miskakyska a ako prebieha taka narkoza nikdy som nebola uspata, pichnu mi niečo do žily a zrazu spím? Žiadne točenie hlavy alebo dáke stavy len spím?
@adkapatrik123 buď Tí pustia do žily,alebo do masky na tvári 🙂
Zaspíš v priebehu pár sekúnd,nestihneš ani 🐑🐑🐑🐑 rátať..
@miskakyska a keď sa prebudim
@adkapatrik123 s tymto vsetkymv pohode. Ale samozrejme treba povedat Dr.anesteziologicke pri pokece o vsetkom. A podla toho sa zariadia.
Pekne sa vybuvas a ked ta sa prebudis ci prebudia uvidis sama. Moze byt bolest hlavy, tocenie, ci zvracanie. Ale samozrejme aj takmer nic. Ale oblbnuta a spava asi budes urcite v ten den. Ked uz budes moct pit tak treba viacej aby si to rychlejsie vyplavila z tela. Ak nebude priblem aj colu ci kavu. Drzim palce 🙂
@adkapatrik123 Myslíš ako počas operácie? To žartuješ, však?
@mandarinka555 čo máte na myslí?
@mandarinka555
zial stava sa aj to ale na to tam ten anesteziolog je, aby to okamzite riesil.
@adkapatrik123
ked sa prebudis, niekomu byva zle inemu vôbec nič. Ja som mala len taku mininarkozi vnutrozilovu pri biopsii srdca. Zo zaciatku som sa par veci opytala a pozerala na tu obrazovku. Na stole po op sa ma dr opytal, ako som si pospala ? Udivena som na neho pozerala, ze ja som nespala a on sa zasmial, ze veru áno.
To len odpoved pre teba - ani si nevsimnes a nebudes o sebe vediet 🙂
@adkapatrik123 No, ak správne a pravdivo uvedieš svoju hmotnosť a rôzne diagnózy, tak sa určite počas narkózy nezobudíš.
@adkapatrik123 Na toto ti dá odpoveď lekár na predoperačnom anestéziologickom vyšetrení.