Ahojte chcem sa spytat mam paradentozu a predne ziby sa mi velmi kyvu nie su vobec v kost robili vam niekomu nadstavbu kosti a robili vam zuby v celkom narkoze?rozmyslam nad tym mam panicky strach zo zubara len aka je potom ta bolest?
Všetko ti podrobne opíšem čo sa dialo..
@bariska môžem sa vás opýtať? Máte to už za sebou? Dalo sa to vydržať? Aká bola cena? Ďakujem krásne 😍
@martulka1990 nemam praveze mam malu dcerku 7 nesacnu a kojim tak to odkladam zatial sa mi nic so zubami nerobilo
@0silvia0 aj mňa by zaujímalo liečba. Ak by ste bola taká dobrá a popisala
@barborino1 zle si adresovala, ja som sa tiez zaujimala o liecbu.
@andika131 ahoj aj ja v 30 tke zrejme prídem o zuby 🥺vďaka mojej dr.ktorá mi nepovedala že od roku 2015 sa mi stráca alveorealna kosť 🥺jedného dňa pozerám a šup každý zub sa kyve predné 6 a dolné 6🥺naraz...chodim teraz na paradontologiu ale neverím že sa podarí zachrániť zuby som stoho na dne
@sonka333 mne zubár povedal zbytočne spraviť zuby, chcela som len výmenu plomb, že korene už sú ledva v kosti, počkáme kým samé vypadnú a potom riešime ďalej. Horné bočné sa mi už lightovne kývu 😰 lekár povedal, že do dvoch rokov vypadnú, rok už prešiel. Šetrim , cenu auta budem mať v ústach.... hrozné
@sonka333 prosím. Kde chodíte na paradentologiu? Aku liečbu ste prosím podstúpili?
Ahoj,ja mám toto všetko za sebou..neváhaj 🙂 najlepšia vec na svete