Nadskočenie v krku

kinderkooo
8. jan 2019

Prosím Vás neviem ako to opísať ale v krku kde cítime tep mi zvykne sem tam tak nadskočiť a ostane mi strašne zle strach,triaška,búšenie srdca čo to môže byť?

pukavica
8. jan 2019

Najidealnejsie by bolo kebyze zbehnes za sovojou obvodnym lekarom a celel mu to popises. V lepsom pripade ti zoberie krv a budes daleko mudrejsia 😉

deginko
8. jan 2019

@kinderkooo ahoj,zajdi za obvodnym,moze to byt stres,ale takisto problemy so stitnou zlazou to treba riesit s endokrinologom

eryka03111978
8. jan 2019

Zle prekrvenie... Aj ja som to mala

kinderkooo
autor
8. jan 2019

@eryka03111978 Ako ti to zistili,alebo čo ste s tym robili ? 🙂

eryka03111978
9. jan 2019

Nič s tým nerobili... Mam piť veľa veľa tekutín a menej fajčiť ak to nepomôže potom ti dajú lieky aby sa ti znížil krvný tlak

kinderkooo
autor
9. jan 2019

@eryka03111978 No ja strašne málo pijem :/ ešte mi bolo povedané že to môžu byť extrasystoly

asocial
9. jan 2019

@kinderkooo nemusis sa bat..ma to nejaky nazov..bola som u lekara s tym (presne s tym, co pises) pretoze to u mna trvalo dost dlho a bolo to dost intenzivne.. lekar mi robil aj EKG kde to videl (u mna to bolo viackrat za minutu)...je to len neprijemne, ale je to bezne..bud s tym zijes, alebo beries lieky..ja som sa nim dohodla na bezliekovej metode..iba magezium (magnosolv), ale kedze som z toho mala dost brutal riedku stolicu (upozornoval ma na to), prestala som ..ono to aj same prestalo...
takze ziadna stitna zlaza, krv ti to neukaze, je to pekne vidiet na EKG a nemusis sa bat