Nádor na čele

eva1604
28. jún 2013

dievčatá mám taký problém, pred dvomi rokmi som bola u veštici a povedala mi, že môj otec pôjde na operáciu a má si poriadne spraviť predoperačné vyšetrenia, lebo to nemusí vydržať jeho srdce... za 2týždne má mať operáciu a ja sa strašne bojím, ale čo je najhoršie našli mu nádor na čele a ruke... prosím vás dá sa s tým žiť, alebo máte nejaké skúsenosti? veľmi sa bojím ☹ dakujem

malinkaaninka
28. jún 2013

nemám skúsenosť s vešticou,len pár ludí v okolí.počuli už kadečo,nie všetko sa splnilo.niekedy stačí uvedomiť si,že človek je sám strojcom vlastného šťastia a to,čo ovplyvniť nemôže nechať plávať.
pochybujem,že mu lekári urobia iné vyšetrenia ako štandartné len preto,že veštica niečo naznačila..
treba sa zaoberať dobrom,nie zlom. 😉

eva1604
autor
28. jún 2013

@malinkaaninka Ďakujem pekne, napísala si to pekne... 🙂

aristka
28. jún 2013

v prvom rade komunikuj s lekárom a nemysli na vešticu a jeho s tým absolútne nezaťažuj...všetko je prípustné len potiaľ pokiaľ my dovolíme,to platí aj o veštení...inak prajem rýchle uzdravenie...

srdiecko9
28. jún 2013

@eva1604 tak ale predoperacne vyšetrenia sú celkom obšírne. Neboj sa, ved okrem odberov krvi, kde sa dávajú vždy kontrolovať či oblickove, pecenove, zapalove parametre, zrazanlivost krvi a krvny obraz a serologie, tak robia aj ekg a rtg pľúc a to všetko zhodnocuje najprv internista a ešte aj anesteziolog. Keď by mal niečo so srdcom, určite by to vedeli na základe týchto vyšetrení a určite vedia zhodnotiť riziko zákroku. Takže veštenie by malo ísť úplne bokom a sústrediť sa na reálne výsledky a vyjadrenia lekárov..

perlaa
28. jún 2013

mysli pozitívne, a hlavne sa na všetko pýtaj lekárov - čo budu robiť, ako a prečo . Ja som po dvoch operáciách a pytala som sa úplne na všetko, lepšie som to všetko potom spracovávala . Ale každy je iny, niekoho to zasa môže vystrašiť. 😉
Hlavne si nepripúšťaj nič zlé!!!!!!!!!!

perlaa
28. jún 2013

@perlaa držím palečky 🙂

kazunomiya
28. jún 2013

No tou vesticou si si dobre zavarila. Teraz sa asi bojis viac nez by si sa bala bez toho. Ale teraz hore hlavu, oco potrebuje aby si ho podporila a nie aby si sa o neho len bala. Dajte si zalezat na vybere dobrych lekarov a potom sa im zverte, a v ostatnom uz treba doverovat, ze to dopadne tak, ako ma. 🙂 Drzim palce.

janinah
28. jún 2013

nech sa prihlási ten,koho otec skôr či neskôr nebol na operácii 😉 veštica povie niečo veľmi pravdepodobné/operácia/ a pridá nejakú veštbu 😉 nádor aký? na koži? či lipom,aterom?...nepíšeš bližšie info,tak ťažko radiť nakoľko je to vážne

mirkakab
30. jún 2013

@eva1604 ahoj, ja som bola u veštice, natárala mi nenormálne nezmysly. dokonca mi povedala že nebudem mať z mužom deti (máme dve) potom mi povedala že nedokončím VŠ ( bez problémov som ukončila) a dalšie hlúposti. kludne mi mohla povedať aj dátum smrti, by som sa jej zasmiala či je normálna. záleží na každom ako to prijme. dokonca poznám chlapa, ktorí si dal vyveštiť kedy zomrie, takže už mal byť 5 rokov po smrti a každý den sa zdravíme na ulici 🙂) netreba veriť všetkému.

eva1604
autor
1. júl 2013

@janinah má hrčku na hlave, nad pravým uchom a na nohe a velku hrcu ma pod pazuchou... a povedali mu, že najprv musi absolvovať operáciu (19.7.) a až potom mu budú brať vzorky, myslíš, že je to dobrý postup? operovať mu budú pruh, dr. mu povedal, že mu to budú robiť ako cisarský rez... ďakujem vám všetkým za podporu...