Nadmerný zápach podpazušia

1992maria
14. nov 2021

Ahojte prosim vas mozete mi poradit? Zacalo mi strasne zapachat podpazusie umyvam si ho pravidelne denne ale aj hned po umyti este v sprche zacnem znova zapach citit trva to uz asi rok a pol. Riesila som to rôznymi dezodorantmi ale nic nepomaha. Myslite si ze to je vec ktoru by som mohla riesit s lekarkou? Alebo neviete mi poradit co na to pomoze? Dakujem.

nikaeli
14. nov 2021

neprekonala si Covid? pár mesiacov po Covide som sama sebe smrdela ako cibuľa - ako píšeš aj hneď po okúpaní, cítila som to aj cez parfém..

prípadne možno zmeny na štítnej žľaze.. iné prejavy nepociťuješ? napr. búšenie srdca..

patricka
14. nov 2021

Ja to iste uz neviem co si mam dat pod pazuchami hrozne stale smrdim, kovid som prekonala pred 9 mesiacmi, a ja pociťujem sem tam aj búšenie srdca....len to skôr pripisujem histaminovej intolerancia

jankapepe
15. nov 2021

@1992maria hormonálne zmeny, choroba.

luna379
15. nov 2021

@1992maria a nezačala si v tom obdobi keď ti začalo zápachať nejaké lieky? Mne sa to dialo keď som nasadila jeden druh antidepresív.

lemra
15. nov 2021

@1992maria stalo sa to mne aj kamoške pri hormonálnych zmenách okolo 37 a potom aj prešlo aj sme sa nadmerné potili. A ešte sa mi to stávalo pri kvasinkovej infekcií. Vtedy som smrdela ako pivo.

leka29
15. nov 2021

@nikaeli , mam taku istú skúsenosť covid prekonaný pred rokom a odvtedy tiež strašne cítim “cibuľový pot.” Na sebe aj na iných . Plus začalo mi vela veci smrdieť takých čo mi nikdy nesmrdeli . Mozno autorka aj prekonala len o tom nevie ... lebo toto mi vela ľudí hovorí že po covide cítia pachy inak .

ivetz
15. nov 2021

@1992maria Ja som taký problém riešila s kožnou - urobila mi ster a zistila nejakú baktériu - dala mi masť a po pár natretiach zápach zmizol. Dovtedy som vyskúšala zopár mastí - myslela som že mám nejakú mykózu. No ako sa ukázalo, problém bol niekde inde - s týmto by som si sama neporadila.

anonym0001
15. nov 2021

@1992maria ja som sa po 35 zacala viac potit a smrdiet ako tchor. Je to normalne. Niekto zacne az okolo 40. Premenopauzove stavy.

stanulienkat
15. nov 2021

Je to vekom, hormonálnymi zmenami a zápach závisí aj od toho, ako sa stravuješ a čo ješ. A samozrejme lieky. Proste ide to hlavne vekom, všimni si koľko dôchodcov smrdí.

marcellka32
15. nov 2021

@stanulienkat dôchodca smrdí, pretože sa denne neumyje, to je všetko....mám okolo seba dôchodcov a nikdy som ich necítila a to mám teda citlivy noštek 🙂

stanulienkat
15. nov 2021

@marcellka32 😁 áno aj na tom niečo bude, ale teda dôchodcovia smrdia extra a je ich veru dosť a majú už taký špecifický starecky zápach. Ale je to aj vekom a hormonami,stravou.

1992maria
autor
15. nov 2021

@leka29 prekonala som ale smrdelo mi to uz pred tym

1992maria
autor
15. nov 2021

@1992maria teraz ma napadlo ze mi to zacalo ked som bola tehotna a trva to stale

akinom0077
15. nov 2021

@marcellka32 drviva vacsina sa veru neumyje denne

marcellka32
15. nov 2021

@akinom0077 tak neviem, ľudia okolo mňa sa denne umývajú a je jedno aký majú vek, hovorím za seba