Ahojte prosim vas mozete mi poradit? Zacalo mi strasne zapachat podpazusie umyvam si ho pravidelne denne ale aj hned po umyti este v sprche zacnem znova zapach citit trva to uz asi rok a pol. Riesila som to rôznymi dezodorantmi ale nic nepomaha. Myslite si ze to je vec ktoru by som mohla riesit s lekarkou? Alebo neviete mi poradit co na to pomoze? Dakujem.
Ja to iste uz neviem co si mam dat pod pazuchami hrozne stale smrdim, kovid som prekonala pred 9 mesiacmi, a ja pociťujem sem tam aj búšenie srdca....len to skôr pripisujem histaminovej intolerancia
@nikaeli , mam taku istú skúsenosť covid prekonaný pred rokom a odvtedy tiež strašne cítim “cibuľový pot.” Na sebe aj na iných . Plus začalo mi vela veci smrdieť takých čo mi nikdy nesmrdeli . Mozno autorka aj prekonala len o tom nevie ... lebo toto mi vela ľudí hovorí že po covide cítia pachy inak .
@1992maria Ja som taký problém riešila s kožnou - urobila mi ster a zistila nejakú baktériu - dala mi masť a po pár natretiach zápach zmizol. Dovtedy som vyskúšala zopár mastí - myslela som že mám nejakú mykózu. No ako sa ukázalo, problém bol niekde inde - s týmto by som si sama neporadila.
@1992maria ja som sa po 35 zacala viac potit a smrdiet ako tchor. Je to normalne. Niekto zacne az okolo 40. Premenopauzove stavy.
Je to vekom, hormonálnymi zmenami a zápach závisí aj od toho, ako sa stravuješ a čo ješ. A samozrejme lieky. Proste ide to hlavne vekom, všimni si koľko dôchodcov smrdí.
@stanulienkat dôchodca smrdí, pretože sa denne neumyje, to je všetko....mám okolo seba dôchodcov a nikdy som ich necítila a to mám teda citlivy noštek 🙂
@marcellka32 😁 áno aj na tom niečo bude, ale teda dôchodcovia smrdia extra a je ich veru dosť a majú už taký špecifický starecky zápach. Ale je to aj vekom a hormonami,stravou.
@marcellka32 drviva vacsina sa veru neumyje denne
@akinom0077 tak neviem, ľudia okolo mňa sa denne umývajú a je jedno aký majú vek, hovorím za seba
neprekonala si Covid? pár mesiacov po Covide som sama sebe smrdela ako cibuľa - ako píšeš aj hneď po okúpaní, cítila som to aj cez parfém..
prípadne možno zmeny na štítnej žľaze.. iné prejavy nepociťuješ? napr. búšenie srdca..