Trpím psychickými poruchami uzkosť, panika, depresie, tetania a vždy keď na mňa ide nijaký stav je sprevádzaný nadmerným zívanim. Mate niekto niečo podobné?
u nas v praci trpime vsetcim nadmernym zivanim 😀 a niektori aj nadmernym kychanim 😀
@h2 sranda, nie som sama
ja zivam tiez dost oproti mojmu okoliu, k tomu mi brutalne slzia oci, ja to volam, ze mi tečú oči, to je niekedy normalne prud, vtedy musim ist spat, ak sa da, ale mavam to aj rano po zobudeni, takze vtedy len musim pretrpiet ten stav - je to neprijemne - ak som uz nahodou namalovana, tak koncim ako Alice Cooper 🙂
Moje zívanie je naviazané na stavy kedy som mierne otupeli a svalovo napätý. Je to nečakane a viac krát do dňa. Určite to nie je zívanie od únavy.
Ahoj, ja presne tymto trpim a nevieme najst pricinu...trva to u mna niekolko rokov, zacina to vzdy nadmernym zivanim a unavou, az to skonci vracanim kolkokrat...trva to dva dni a zas je ok...raz za mesiac to mavam urcite...
@emilio6819 Celý život nadmerne zívam, už od ZŠ si za to zo mňa kamošky uťahujú, aj teraz zívam, ako o tom píšem 😃🥱. Žiadne tebou spomínané problémy však nemám.