neviete poradit ako zastavit nadmerne vypadavanie vlasov????ked cesem,umyvam tak mi vypadne kopa,ale naozaj kopa vlasov,...aky pripravok,alebo liek by ste odporucali,alebo s akym mate skusenost????dakujem
myslím, že minimálne šampón áno,lebo obsahuje nejaké výťažky z rastlín.a tabletky majú príbalový leták, ja si už nepamätám,ale v lekárni ti poradia. Je naozaj vynikajúci
Mne uzasne pomohol donnahair- lekaren a lopuchova voda- drogeria
Lokálne pôsobenie na vlasovú pokožku nestačí, doporučujem vnútorne dlhodobejšie užívať OKG prípravky - viac na
http://www.okg-fit.cz/zdravieapriroda, skutočne sú veľmi účinné pri mnohých zdrav. problémoch.
Biohar vlasova voda je lacna a pomoze ti lo prvom baleni.Moje vlasy boli po porode vsade az som mala miestami malilinke plesinky a toto zabralo na prvy sup uz po tyzdni.
No do suchych sa to dava a dajte si to na celu hlavu a nevidno to lebo to je vlastne voda...mne to uz po par dnoch zacalo ucinkovat,po tyzdni mi vypadavalo o polovicu menej a balenie sa mi minulo po 3 tyzdnoch a potom mi uz nevypadavali.
Balenie ma 75ml a stoji od 5,50 eur.
Ahojte. A kde to, prosim, dostať kúpiť? V drogérke, či lekárni?
ja som mala podobný problém, používala som šampón Bioscalin a tabletky Revalmax. Šampón je z lekárne , vlasy si treba umývať každý deň, po vypoužívaní jedného balenia sa ti vypadávanie obmedzí a treba potom vybrať ešte jedno-dve balenia. Zdá sa to divné, ale vlasy ti budú padať po celé používanie prvého balenia ,ale potom akoby uťalo....mám osobnú skúsenosť a to dokonca 2x. A tie tabletky sú analógom ku Revalidu, ktorý je však veľmi drahý a Revalmax má podobné zloženie a je to myslím slovenský liek. 🙂