Nadmerné potenie - vlhká pokožka

margaretka
3. jún 2024

Prosim vas o skusenosti, rady kto mate problem s nadmernym potenim ako bojovat s vecne vlhkou lepkavou pokozkou tela? Existuju nejake sprchove gely, kremy na stiahnutie porov aby ta koza bola sucha? Mate s niecim skusensot? Sprchovy gel Perspi guard je fajn proti zapachu.
Blizi sa leto a to je zase obdobie o raz tolko narocnejsie ... kto pozna vie... / ak by bola otazka vysetrenia zdravia, tak tie mam vsetko v poriadku, vychadza to zrejme z miernej nadvahy a psych. nerovnovahy.../ dakujem za kazdu odpoved, skusenost

vanilkovazmrzka
3. jún 2024

Tak sup sup do fitka a zacat pravidelne cvicit. Tam ked sa poriadne vypotis, ani to nikoho nepoburi, a este aj schudnes a psychike to prospeje este ovela viac.

margaretka
autor
3. jún 2024

@vanilkovazmrzka dakujem za odporucanie, raz tyzdenne chodim do fitka a aspon raz tyzdenne 5km odbehnem

nevenka
3. jún 2024

@margaretka ja sa nadmerne potim cely zivot, ci som bola stihla alebo mam nadvahu, je uplne jedno. Ked sa k tomu pridala hyperfunkcia stitnej zlazy, tak totalna katastrofa...a ked sa aj to skludnilo, tak asi pride menopauza.
Takze neviem ako s tym bojovat, na nic som neprisla za tie roky...

ivi85
30. jún 2024

@margaretka neviem na akom mieste sa potis, ale pozri si iontoforeza. Ja sa nadmerne potim a hlavne stresovo a toto je hotový zázrak. Mám to doma, robievam si kúry

margaretka
autor
30. jún 2024

@ivi85 pri strese celé telo ináč zvyčajne pazuchy chrbát hruď slabiny , pod zadkom ...
Kde si kupovala ten prístroj? Je ovládateľný doma bez odborných znalostí ?

paulina291
30. jún 2024

@ivi85 prosim aj mňa zaujíma kde si kupovala prístroj. Roky nad ním rozmýšlam, stojí mi to za tie peniaze jednoznačne ak prístroj funguje, len odkiaľ ho kúpiť aby to nebol podraz? pozerala som stránku iontoforeza.sk

ivi85
1. júl 2024

@margaretka
@paulina291 baby ja som to kupovala pred asi ôsmimi rokmi cez net,myslím že sa to vtedy dalo kúpiť iba na ich stránke oficiálnej. Teraz pr dávajú už aj novší ,známa ho kúpila a povedala že super,ten môj je mierne bolestivý, ako keď elektrika kope s ihlickami dokopy, ten jej je vraj minimálne cítit. Ja ale vydržím čokoľvek len aby som sa nezliala na chrbte,to je moje miesto a hlavnei to pomohlo aj s problémami s bedrovou chrbticou,vždy dopotenu ma ofuklo a bola som v keli. Vďaka tomuto je chrbát suchsi a teda menej náchylný na ofuknutie a za ďalšie mám pocit že to pôsobí aj ako taká rehabilitácia, ako keď v kúpeľoch dávajú elektriku

ivi85
1. júl 2024

@margaretka a áno ,v pohodlí doma bez akéhokoľvek zaučenia, ono je to aj urcene aj na domáce použitie. Akurát čo partia tela,to zvlášť dokupovať vankúšiky,ale ja používam iba tie chrbtové,inde mi to až tak nieje treba

ivi85
1. júl 2024

@paulina291 presne na tej stránke iontoforeza som to kupovala aj ja pred rokmi

paulina291
1. júl 2024

@ivi85 ďakujem, to bola moja hlavná obava, či je stránka v poriadku. Pôjdem do toho určite. Celý život nedokážem vďaka tomu normálne fungovať, toto by bola záchrana

ivi85
1. júl 2024

@paulina291 hej stránka je ok,tiež som sa toho bála lebo vtedy vyzerala tak pofiderne. Držím palce nech pomôže

margaretka
autor
1. júl 2024

@ivi85 ako často to používaš a aký je výsledný efekt , aka pravidelnosť ? Ako dlho reálne vydrží ošetrenie bez potenia ? Nepotis sa potom na iných miestach viac ? Ešte som na nikoho natrafila kto by to používal sesternica si kúpila ale nebabrala odvahu boji sa tých wlwktrovybojov

ivi85
1. júl 2024

@margaretka vieš čo nikdy som doteraz nespravila takú dlhú kúru ako je písané k prístroju. Nechce sa mi to hľadať ale bolo to niekoľko týždňov. Intenzita sa postupne znižuje, zo začiatku každý alebo každý druhý deň,procedúra trvá cca 20 min záleží od časti tela,a postupne sa uberá,ja som však vždy vydržala cca dva tri týždne poctivo, keď som už cítila výrazný účinok tak som a tým prestala,lebo to fakt nieje moc príjemné. Čo sa týka efektu ten trvá vždy niekoľko ďalších týždňov a nie,nezačala som sa nikdy potiť viac na iných miestach 🙂

margaretka
autor
1. júl 2024

@ivi85 ďakujem moc krat za info

ivik1337
8. júl 2024

@margaretka ahoj, chcem sa spýtať ako ste postúpili s tým prístrojom? Či to funguje a podobne, ďakujem 🙂

olivia77
26. aug 2024

@ivik1337 prístroj funguje, ja sama ho mám roky, 8 rok presne.