Nadmerné potenie v podpazuší

2. okt 2024

Ahojte🙈, chcem sa spytat, ci niekto z vas ma/mal nieco podobne a ak ano, ako to riesit. Ide o to, ze sa nadmerne potim v podpazusi, ale len, ak som niekde (napr. v praci) a neviem, co ma bude v ten cakat, ako bude prebiehat den, ked komunikujem s inymi ludmi, atd… Proste doma sa nikdy len tak nadmerne nespotim, ale v praci denne a uz ma to stve. Neviete poradit, co s tym?😣

stellarstar
2. okt 2024

Použiť deo alebo púder?

surama
2. okt 2024

Mas stres v praci. Vyskusaj pouzit Driclor z Dmky, ale nie na cerstvo oholene podpazusie 😃

danyelia
2. okt 2024

Ahoj, silný antiperspirant a voľné bavlnené tričko či pulóver. Pot zvykne nepríjemne zapáchať, keď je človek v strese...

egonsk
2. okt 2024

to je stresom a bud rada, ze sa tak deje, lebo ked budes moc ucpavat pory antiperspirantmi, tak potom sa ti tam vytvoria take vaky a to bude aj boliet casom (mozu sa zapalit tie zlazy) a aj blbo vyzerat a mozno az ku doktorovi ta to moze dostat. Moj brat to mal a pouzival furt gel, alebo gulicku pod pazuchy az sa mu to tam navrelo postupne pomaly ako kulturistovi sval ... siel k lekarke a ta povedala, ze okamzite prestat pouzivat ten bordel, dala mu mast na nejake uvolnenie a za nejaky cas sa mu to dostalo do normalu. Zial treba sa naucit menej stresovat a vyhybat sa silonovym bluzkam/trickam, aby si aj nesmrdela...