Nadmerné potenie v podpazuší

adri003
11. mar 2015

chcem sa spitat co pomoze a ake dezodoranty pouzivat ked sa potim .a chcem sa spitat este ci niekto si daval pichnut inekciu pod pazuchu a ci je to drahe

rakywanda
11. mar 2015

@adri003 ja používam Driclor, kúpiš ho v lekárni, len treba dodržiavať návod na používanie

majkamajkasasa
11. mar 2015

@rakywanda ja mam tiez taky problem a vobec nic mi nezabera Driclor som skusala neskutocne ma stipalo podpazusie az mi to vyzralo kozu no hroza
@adri003 tiez by ma zaujimalo co by este pomohlo ale pochybujem,snad asi iba kyselina hyaluronova ta sa dava vpichovat ale ci to ma naozaj ucinok neviem Ja to riesim tmavim oblecenim resp. takym na ktorom je to menej viditelne..hold smola ked sme take potiveee typi 🙂)

lele7
11. mar 2015

@adri003, ak sa nadmerne potíš, konzultuj to s lekárom. môže to byť spôsobené všeličím, urobí ti vyšetrenia a potvrdí reálnu príčinu potenia a na základe toho dá liečbu. ak budeš používať prípravky, ktoré úplne zabraňujú činnosti potných žliaz, môže to byť pre teba aj nebezpečné. driclor napríklad funguje, ale za všetko hovorí len fakt, že obsahuje 20% alumínia, spájaného so vznikom rakoviny, kým bežné antiperspiranty okolo 3%. ak sa chceš prestať nadmerne potiť, skúmaj skôr príčinu. tým, že si prípravkami upcháš potné žľazy, svoj problém nevyriešiš.

rakywanda
11. mar 2015

@majkamajkasasa preto som upozorňovala na dodržiavanie návodu - ja som s ním nemala žiaden problém, osprchovať sa, nanášať ho tesne pred spaním, už nevykonávať žiadnu aktivitu s mužom 🙂, ráno dôkladne umyť podpazušie!!!! neholiť sa 24 hodín pred a ani po aplikácii.

rakywanda
11. mar 2015

@lele7 áno, pravidelné používanie Dricloru je blbosť, ja takto riešim iba výnimočné situácie, nejakú spoločenskú akciu, kedy sa zo stresu zvyknem potiť ako prasa 😀