Ahojte , je to pár dní čo som predčasne porodila, prirodzene,nie sekciou. No od pôrodu sa extrémne potím, ako tehotná v letných horúčavách som sa tiež veľmi potila ale teraz je to ešte oveľa horšie. Len vyjdem zo slrchy a som komplet mokrá zas. Najviac tk vidieť na tvári. Nemám problém s tým, že by to nejako viac zapáchalo a pot dokonca ani nie je slaný,je to ako voda ale tečie mi po tvári prúdom dokonca aj v klimatizovaných priestoroch kde cítim že mi nie je až tak teplo. Je to normálne? Telo sa takýmto spôsobom nejako odôvodňuje? Dúfam že to prejde, zatiaľ som v nemocnici ale hanbím sa aj po chodbe prejsť a to za malou dochádzam na iné oddelenie k inkubátoru.
Hormony.ja som 4 mesiace po porode a toto leto sa neskutocne potim.predtym som mohla 2 hodiny kardio skakat behat tancovat a spotena som nebola..teraz cista katastrofa sprcha aj 4x za den mokra jak mys.ja dufam ze to postupne prejde..
Ak kojis tak je to tym. Mne toto extremne potenie preslo az ked som malu odstavila v 1.roku
Juj mne to trvalo snad aj pol roka 🙈
@marticka85po kojila som
Vyse 6r nie je to tym . Po druhom porode som sa ani tak moc nepotila ako pri prvom.
Ja 12 dni po a uz je to lepsie ale neskutocne sa tesim na jesen a ochladenie
@miadi mne to potenie nabehlo cca.3 dni po porode ked mi nabehlo mlieko a potvrdil mi to aj gynekolog ze je to tym. Hormonami
@marticka85po Jasne tebe Mozno ale je to individualne. Nema to kazda co koji.niektore to maju a nekoja . A ine to nezaziju vobec . Ja som to mala prve dni Mozno tyzdne a potom to preslo . A pri druhom som to ani take nemala ze postel mokra . Ale bol iny pach potu taky vyraznejsi ..
@venusa915 je to normálne, môžu za to hormóny. A bude to lepšie a zas sa to napraví. Aj ja som to tak mala. Vôbec sa.kvoli tomu netráp. V nemocnici sú na to zvyknutí.