Nadmerné potenie

4. dec 2024

Ahojte, máte nejaký tip čo proti nadmernému poteniu?
Úprimne mi to už lezie na nervy. Ráno/poobede než niekam idem sa osprchujem, dám dedorant a antiperspirant, oblečiem sa a vyrazím. Stačí, že mám na sebe bundu a hneď som spotená a smrdím. Večer, keď sa sprchujem zasa, musím si dať hneď tiež deodorant. V priebehu dňa si pod paže dávam niečo stále. Keď sa zobudím, musím hneď po prebudení, inak som hneď moc spotená a smrdím.
Počula som, že mužské sú silnejšie, tak som si kúpila Old Spice a na to si dávam ženský sprej, no nepomáha nič. Som už bezradná. Pod bundou nemôžem nosiť sveter ani mikinu, lebo by som smrdela už totálne. Trička si mením aj 3x za deň. Dosť ma to obťažuje a obmedzuje. Hlavne keď si dám sprchu a idem k priatelovi. Než prídem totálne smrdím a musím si u nich vymienať tričko a sprejovať sa.

7miriam77
4. dec 2024

Treba obmedziť nezdravé jedlá, "vôňa" potu závisí hlavne od toho, čo jeme. Potenie sa môže mať aj závažný zdravotný dôvod ako štítna žľaza, cukrovka a iné. Treba ísť k dr a poradiť sa

autor
4. dec 2024

@7miriam77 Skoro každý deň jem hlavne šaláty, snažím sa stravovať zdravo. Sem-tam si dám niečo nezdravé a sladké nejem vôbec. Raz za rok. Preto nechápém… asi naozaj nejaký zdrav. dôvod.

taktotedanie
4. dec 2024

Zacni u obvodneho lekara
Inak ked si myslis ze jes len salaty to je zdrava strava tak sa mylis

marcellka32
4. dec 2024

Vyšetrenie štítnej žľazy a pečeň
Na podpazušie spiridea alebo driclor z lekárne

stellarstar
4. dec 2024

Štítna a gynekológia ( perimenopauza )