Ahojte, viem že sa tu táto téma otvárala niekoľko krát ale nenašla som ziadnu užitočnú radu. Ide o to že vždy som mala problem s nadmerným potením. Syn ma 9m a od tehotenstva je to čistá katastrofa. V zime hoc bolo aj -10 tak som nosila legíny, tricko a zimnú bundu, v ktoréj som sa kompletne prepotila… je to veľmi neprijemné a navyše aj zahanbujúce.
Sprchujem sa 2x za deň, často mením tričká a bielizeň, používam antiperspirant ale otepľuje sa a začínam byt zúfalá...
Mal tu niekto podoby problem? Ako sa to dá zmierniť alebo niečo ešte pre to spravit aby sa to zlepšilo?
Neplánujem odstaviť malého skôr ako v 1/ 1,5roku a chudnem od pôrodu (20kg za mnou ešte mi chyba 10kg-15kg k spokojnosti) a driclor používať nechcem (navyše by som sa v ňom musela celá vykúpať pretože tento problem nie je len v podpaží)
botox injekcie? komplet lekarske vysetrenie najma hormony a stitna zlaza. a nosit len bqvlnu/bavlnu elastan
Ano mala som to, v noci 5x som sa prezliekala co sa zo mna valil pot,hlavne hlava chrbat,pod prsiami.rano som vstavala s mokrymi vlasmi akoby ma oblial niekto vedrom vody.a to iste cez den.mala som to pokial som kojila.ked som malu odstavila tak sa to zlepsilo.
Radím vyš u endo
Posledné výsledky z endokrinologie som mala v poriadku. No to bolo ešte pred tehu. Objednam sa teda znova
@aryana1 to bolo pred tehu, odvtedy kolko času prešlo? Odvtedy sa môže zmeniť takže určite sa obj
@marticka85po tak snáď je to ozaj len z toho kojenia, ďakujem za info. Uvidím teda čo povie lekár.
@aryana1 ja si myslim ze to prave kvoli kojeniu. Hormony nie su ustalene.Vela zien to tu uz pisalo aj v inych temach ze ked kojili tak sa nadmerne potili.
Lekar ti nepomohol?