Dobrý podvečer, je mi to veľmi trapne .. som mladá baba a mám problem s nadmerným potením… pazuchy a nohy :( Povedala by som že sa to začalo pred cca 2 rokmi po covide. Pred rokom som skúsila Perspi guard, vydržalo mi to asi tak 4 dni aj keď som šla cvičiť, čo bolo celkom fajn…Teraz som si kúpila Driclor a ledva 3 dni a už cítim že zas smrdím potom :( Je to predsa len hliník a mám pred tým rešpekt. Hanbím sa keď mam ist cvičit mimo domu :( . v práci sa fyzicky až tak nenamáham, sice som na nohach ale snažím sa veľmi neponáhľať a i tak mám stale riadne mapy pod pazuchami aj keď som v kľude… štítna žľaza pred rokom jeden parameter u obvodnej v poriadku, nadváhu sice mam par kg ale mala som aj pred rokom a teraz sa mi to potenie zhoršilo dosť posledné týždne :( pred par rokmi som bola silenjšia a nepotila som sa vôbec..
Ako sa to da riešiť? Možno endokrinologia?
Najst príčinu, endokrinológia, nepíšeš koľko máš rokov. Perimenopauza?
@stellarstar 27
Ja mam presne ten isty problem. Sice mam malo kg, vysledky ok, salviovy caj odskusany, efekt vydrzal tyzden. Doma sa viacmenej nepotim, v robote prepotim aj gate... by som sa mohla 5x prezliekat, a najhorsie ze ten pot zacne zapáchat, zbytocne sa nasprejujem aj kazde 2 hodiny ziadny efekt... ja odskusam driclor, ked nie idem na botoxove injekcie...
@ivette1223 bola si na nich? Alebo sa niečo zmenilo ?
@ivette1223 mám ten istý problém že trochu namaha alebo stres a leje mi po chrbte , slabinách mokro, čelo ... O pazuchach to už ani neriešim to je neskutočne obtiažne 😒 ja už driclor mám.xxxxkrat vyskúšaný aj perspi aj rôzne salviove kombinácie čaj , kapsule, kupel...magneb6, sedstifpc,pestrec...
mne pomohlo pit salviovy caj 🙂