Dobrú deň chcem sa spýtať kúpim sa každý deň všetko. Aj veci si dávam prať a nadmerné sa potim kde sa mam obrátiť na pomoc kde je chyba keď aj v meskej doprave sa odomna ľudia otahuju za každú radu vopred Ďakujem
@babovka2321 mám podobný problém už od puberty...bola som na vyšetreniach, ale nič mi nezistili. Žijem s tým...nosím tmavé oblečenie poväčšine, prípadne so vzorom, kde nieje vidieť pot. Ja už som skúsila všetko možné, ale nič. Možno trochu ten Driclor, ale je dosť agresívny, v podpazuší štípe, ak si oholená. Dáva sa na noc. Mne sa potia aj ruky, nohy aj podpazušie. Bohužiaľ musela som sa s tým naučiť žiť, ale je to obmedzujúce.
@babovka2321
@alfonz10
Obyčajný antiperspirant nepomáha.
Mne pomohol antiperspirant Driclor z lekárne. Je to asi svinstvo zložením, ale fakt som sa na dlhší čas prestala potiť pod pazuchami po jednej aplikácii.
@kinlly7
@ankare pytam sa, lebo ku kupaniu sa vyjadril ale k antiperspirantu nie. Samotne potenie by nesposobovalo, ze sa od neho ludia odtahuju, ale ten zapach. A viem, ze nie je jedno, aky antiperspirant pouziva. Muza tiez citim, ked ma nevhodny. U neho zabera eucerin z lekarne uplne perfektne a je to menej drasticke nez driclor.
@babovka2321 tak jednoznačne nenapísala, že "nevonia"....možno má spotené tričko a to ich odrádza...
Driclor v prípade, že nič iné nepomáha ako alternatíva.
@arabellka1 pošlite aj mne do IP,, dik
@alfonz10 antiperspirant?