ahojte zienky, viete mi poradit nieco na nadmerne potenie co naozaj zabera???? skusala som uz rozne dezodoranty aj s lekarne. Dokonca aj DRICLOR chvilku fungoval ale teraz uz ani to nepomaha ☹ ☹ ☹ dakujem za kazdu radu
@nyusika ahoj stitnu zlazu neviem ci mam v poriadku, ale mam zvyseny testosteron. Moze to byt aj s toho?
no ja neviem ci na to existuje daco , ja sa tiez dost potim , a dcerka tiez, chvilu poskace a uz je cela mokra, nie je to skor nejake genetické ???
@timca55 neviem 😒 u nas s tim mam problem iba ja
@malinka158 urcite anio...ved nenadarmo sa vravi, ze potim sa ako chlap. opytaj sa gynekológa (snad toh, neviem, koho iného), ci sa to neda nejak medikamentozne riesit
antiprespirant SECRET ale u nas ho uz nepredavaju, chodim ho kupovat do madarska..
@evaevelinaa nemaju ho ani nikde na internete? do madarska to mam dost daleko ☹ a aka je asi cena?
mne zabera najlepsie ten domaci eko antiperspirant. Vyrabala som ho zo sody bikarbony, kokosoveho oleja a skrobu. Niekde na nete je urcite navod.
antirespirant odoban ,maju ho v DM ,stoji 10 euro, zarucene ucinkuje.
@malinka158 predtym som ho kupovala u nas v tescu ale uz som ho tam dlho nevidela a potom som patrala na internete a zistila som len ze ine baby ho chodia kupovat do madarska. (http://kremmania.hu/kremek/secret-key-platinum-...) raz za rok tam ideme na nakup a vtedy si kupim viac do zasoby. cena je okolo 3 eura.. doteraz mi pomahal jedine secret ale pojdem si mozno pozriet do dm-ka aj ten odoban 🙂
odoban- pomylila som sa -maju ho v bipe.neviem ci aj v dm.
@marlene ten odoban som si pozerala na nete a myslim ze je to nieco podobne jako DRICLOR 😒
stitnu zlazu mas OKI ? hormonalny profil tiez OK ?
aj ja sa nadmerne potim, pod pazuchy zabera, nastastie, driclor...ale zvysok tela sa poti aj tak a ja casto vyzeram, ako z bazena vytiahnuta