Nadmerné potenie

malinka158
14. nov 2014

ahojte zienky, viete mi poradit nieco na nadmerne potenie co naozaj zabera???? skusala som uz rozne dezodoranty aj s lekarne. Dokonca aj DRICLOR chvilku fungoval ale teraz uz ani to nepomaha ☹ ☹ ☹ dakujem za kazdu radu

nyusika
14. nov 2014

stitnu zlazu mas OKI ? hormonalny profil tiez OK ?

aj ja sa nadmerne potim, pod pazuchy zabera, nastastie, driclor...ale zvysok tela sa poti aj tak a ja casto vyzeram, ako z bazena vytiahnuta

malinka158
autor
14. nov 2014

@nyusika ahoj stitnu zlazu neviem ci mam v poriadku, ale mam zvyseny testosteron. Moze to byt aj s toho?

timca55
14. nov 2014

no ja neviem ci na to existuje daco , ja sa tiez dost potim , a dcerka tiez, chvilu poskace a uz je cela mokra, nie je to skor nejake genetické ???

malinka158
autor
14. nov 2014

@timca55 neviem 😒 u nas s tim mam problem iba ja

nyusika
14. nov 2014

@malinka158 urcite anio...ved nenadarmo sa vravi, ze potim sa ako chlap. opytaj sa gynekológa (snad toh, neviem, koho iného), ci sa to neda nejak medikamentozne riesit

evaevelinaa
14. nov 2014

antiprespirant SECRET ale u nas ho uz nepredavaju, chodim ho kupovat do madarska..

malinka158
autor
16. nov 2014

@evaevelinaa nemaju ho ani nikde na internete? do madarska to mam dost daleko ☹ a aka je asi cena?

albao
16. nov 2014

mne zabera najlepsie ten domaci eko antiperspirant. Vyrabala som ho zo sody bikarbony, kokosoveho oleja a skrobu. Niekde na nete je urcite navod.

marlene
16. nov 2014

antirespirant odoban ,maju ho v DM ,stoji 10 euro, zarucene ucinkuje.

malinka158
autor
16. nov 2014

@albao
@marlene

dievcata dakujem za rady 🙂 urcite vyskusam 🙂 🙂

evaevelinaa
17. nov 2014

@malinka158 predtym som ho kupovala u nas v tescu ale uz som ho tam dlho nevidela a potom som patrala na internete a zistila som len ze ine baby ho chodia kupovat do madarska. (http://kremmania.hu/kremek/secret-key-platinum-...) raz za rok tam ideme na nakup a vtedy si kupim viac do zasoby. cena je okolo 3 eura.. doteraz mi pomahal jedine secret ale pojdem si mozno pozriet do dm-ka aj ten odoban 🙂

marlene
17. nov 2014

odoban- pomylila som sa -maju ho v bipe.neviem ci aj v dm.

malinka158
autor
24. dec 2014

@marlene ten odoban som si pozerala na nete a myslim ze je to nieco podobne jako DRICLOR 😒