Ahojte Zienky potrebovala by som radu uz som fufala strasne.Zacali mi nadmerne padat vlasy az tak ze sa bojim cesat.Viem ze denne ma vypadnut cca 100 vlaskou ale mne idu ove ovela viac ked si ich idemmumyt vzdy placem bola som na testy ale iba u obvodnej mam ist k dermatologicke ale kym ma vezmu budem aj plesata.Skusila som vitaminy rozme sera a stale nic.Uvazujem aj nas mezoterapiu.Uz neviem co mam robit
@llnzz Ja som vzdy mala riedsie ale nie az tak a teraz mi vidno pokozku na hlave a v zadu mi chybaju mam iba spodne vlasy vrch mi chyba.Mam 32 rokov a nikdy mi tak nepadali az teraz 2 mesiace.Prikladam foto ako som si umyla a co mi ostalo vo vani.Mam z toho strasny stres viem ze su aj horsie veci ale trapi 😔Vlasky si mam farbene raz za 4 mesiace idem
@patka1239 tak mne vypadávalo tiež podobne vela vlasov ale tak nie na pokožku, ja som sa praveže zvykla farbiť každý mesiac a velmi vela som menila farby často som sa odfarbovala z tmavej na svetlú a naopak. Neprežívaš aj nejaké stresové obdobie ? To tiež býva velký spúšťač vypadávania vlasov alebo ti môžu chýbať nejaké vitamíny v tele a odráža sa to na vláskoch. Možno ak ti možem poradiť jednu stránku ja som chvílku používala ich vlasovú kozmetiku a mne pomohla čo som sama na sebe spozorovala. Sú to trichológovia ktorý ti poriadia vlasové produkty priamo na tvoj typ vlasu dokonca tam je možnosť poslať im vzorku vlasu ktorý pošlu na rozbor a vedia zistit viac. A mám taký pocit dokonca že to je slovenská alebo česká výroba neviem presne teraz. Skus si prečítať a uvidíš . https://expertnavlasy.sk/collections/all
ten chumac nie je v poriadku.. je to vela aj ked za cely den.. smer lekar, aj s tym chumacom by som sla ze nech ti vsetko vysetria.
@zuz2022 Ano viem ze vypadnut urcity pocet musi ale nie tolko ja mam naozaj extrem za kratky cas.Stres no kto ho nema😀Skor si myslim lebo v jun som otehotnela a od vtedy je to katastrofa medzi tym som aj potratila ale tie vlasky od vtedy idu brutalne von vzadu mi chybaju mam iba spodnu cas vrch mi uplne chyba a take to bolo rychle ze ani som sa nestacila zdohadat a su prec.
@patka1239 to mi je lúto😢 ono to može byť kludne a podlla mňa s najväčšou pravdepodobnosťou koli tomu. Mojej mamine raz keď prežívala tiež velmi ťažké obdobie vypadli vlasy iba na jednom miestie mala asi 4,5 cm plešatý kruh na hlave a kedže mamina nosí krátke vlasy bolo jej to velmi vidno a nerastli jej tam vlasy vobec skoro rok.
@patka1239 patka, je dosť možné, že to bude tým, čo sa stalo. Ženy v tehotenstve a pri užívaní HAK majú vysokú dávku estrogénu, ktorý vlasom prispieva. Po pôrode/potrate 😔 , či vysadení HAK prudko jeho hladina klesne a spôsobí to nadmerné vypadavánie vlasov. Je to úplne bežná vec. Vlásky časom dorastú. Do toho jeseň, kedy vlasy tiež padajú často vo veľkom množstve. Možno sa ti tieto 2 okolností stretli a preto tak vypadávajú. V každom prípade ale treba ísť za lekárom.
Nemala si niekedy teraz covid? A ake dlhe mas vlasy? Pomohlo by ostrihat uplne na kratko.
@renata1405 Covid som mala v decembri skor to bude asi hormonalne
@llnzz Vlasky mam po ramena idem ich skratit no mam aj chut si ju celu vyholit aby ma to tak nestresovalo .No mne sa robi na temene hlavy mam tam sice este ale podla mna ked budem umyvat pojdu prec uplne mi zoslabli.Bola som u kozneho ale ten mi nevedel nic povedat poslal ma na procedury dal mi lieky a kortikoidny olej a uvidime skusim asi aj mezoterapiu
@patka1239 a nemáte v rodine redšie vlasy? Stáva sa že vlasy začnú vypadávať po určitom veku. Alebo nefarbíš si vlasy ? Ja keď som si začala farbiť vlasy mne zmizol objem po čase viac ako o polovicu. Pri každom česaní som mala plnú kefu vlasov. Keď som si prestala farbiť vlasy sa mi opäť výrazne zobjemnili vlasy.