Baby poradte mi trpim dlhodobym problemom a to nadmernym cikanim 😭
Chodim cikat stale do hodiny aj 3x…. Vcera som oslavovala vydrzala som 2 hodiny tesila som, ze sa to zlepsilo… ale dnes ??? Prisaham kazde 5.minut beham 😭😭 mam ovulaciu tak neviem, ci to ma niejaky dopad… na urologii vsetko oka, som objednana na cytoskopiu ale dal mi lieky nezaberaju žial…. U gynekologa mi zistil, že mam Ecoli doberam ATB a tiez nic nezabera 😔 mne tento stav normalne nici moju psychiku od rana som len nervozna z toho a nebavi ma uz nic
Moja dcéra mala problémy po ATB musela brat ešte 3 mesiace tabletky urovax alebo tak nejako sa to volalo
@mijunik robili mi krvny obraz a vsetko som mala oka
@sense ale ja som tie ATB dostala este len teraz a problem mam dlhodoby
skus si kupit glukomer a meraj si cukor. staci, ze mas hranicne hodnoty a moze to byt so zvyseneho cukru. Vsetky potrebne informacie su na internete. Dalsim znakom moze byt, ak sa ti sucasne na tele najma krku a hrudi vytvorili bud nove cervene znamienka alebo hnede gulickove znamienka.
@anavianavi nie nic take sa mi nevytvorilo
Hyperaktivny mocovy mechur.
Ak je problém ne liečený tak jasne ze trvá dlho, mojej zistili ecoli z moču, potom ATB à potom 3 mesiace lieky, ale my sme chodili aj na nefrologiu à plus fyzio na posilnenie mechúra plus merali objem mechúr à keďže ma malý mechúr na svoj vek tak preto všetko okolo... Môžeš mať aj oslabené panvove dno a preto často curas, ak si mala dlhodobo nízky príjem tekutín môžeš mať tie malý objem mechúra, ono pričiň môže byť vela
@sense mala robenu tiez cytoskopiu ? A ake lieky brala 3 mesiace ? Ja beriem spasmed vraj by sa malo hned po nich zlepsit, ale nic
Urovax brala 3 mesiace, ono my vieme aký problém na dcera
@sense a konretne ? Len ten mensi mechur ma alebo daco horsie ?
@anavianavi dakujem v rodine ho ma znamy skocim za nim nech mi urobi
Mala tu ecoli plus oslabené svalstvo panvového dna, ale fyzi o nám dosť pomaha, a ci lieky pomohli na ecoli uvidíme keď dobrlerie lieky a pôjdeme na kontrolu, zväčšanue objemu mechúra je dlhodobejší záležitosť ale trénujeme, ale už vidno pokroky pomaly ale vidno a možno sa raz dostaneme aj na normu len to nejde rýchlo a ani naraz
Mám presne to isté, zakaždým e coli, furt chodiť na wc, v noci aj tri krát🤦🤦a keď mám cestovať tak hrôza 😔kto nezažil nepochopí, tam kde sa pohybujem viem kde sú wc...už som brala kadečo, zakaždým sa mi to vrati
@lasona a ked ecoli zmizne zlepsi sa to ?? Ake atb ti davaju ? Ja dnes mam posledne ale zlepsenie ziadne
@lasona Ja som inak citala ze pri ecoli to moze suvisiet so studnovou vodou… my ju mame a vy ?
Ako si studenou vodou? Umývam s a teplej do studenej by som nevliezla
Ako kedy, niekedy prejde, niekedy nie .horšie je keď je vonku chladno .a ant mam rôzne..ciproflixacin, biseptol... nepamätám nazvy
@lasona nemyslim s chladnou vodou, ale vodou ktora pochadza zo studni 🙂 my byvame v dome a mame vlastnu studnu nie sme napojeny na obecny vodovod… no presne aj ja beriem ATB ciproflixacin a citala som ze tie bakterie su odolne voci nim
To si nemyslím
Cukor máš v norme?