Nadmerná strata hmotnosti u mužov

miselka88
21. máj 2015

Dobry den prajem.Chcela by som sa Vas zeny-damy opytat.:mate skusenosti s nadmernou stratou vahy u muzov?Ja mam taky problem s mojim muzom.Moj muz je mlady,vysoky a chudy,no ale v poslednej dobe som si na nom vsimla ze straca na vahe a je to vidiet aj na tvary..skuste mi poradit co treba robit alebo co by to mohlo sposobovat.Dakujem .

bonaqa2013
21. máj 2015

@miselka88 je otázne či to chcel, alebo nie. Ak to je jeho zámer - tak je to ten lepší prípad. Ak je to ale vplyvom choroby - tak to tu môžeme len a len hádať a aj tak sa nemusíme trafiť do tej správnej diagn. Pošli ho k lekárovi - zoberie krv na rozbor - niekedy aj to lekátom dosť napovie. Nemá náhodou stresy, psych, problémy - strach, úzkosti a pod. - aj pri týchto diagn. sa chudne.

jenny_m
21. máj 2015

Môže to byť príznak začiatku diabetes. Dá sa veľmi ľahko zistiť z moču/krvi u všeobecného lekára. Pošlite ho k obvoďákovi na prehliadku.

bonaqa2013
21. máj 2015

Pri diab. by veľmi bol smadný - veľa by pil vody, min, .....

bocianka123
21. máj 2015

@miselka88 ťažko povedať, vo všetkom súhlasím s @bonaqa2013 ... verím, že to nebude nič vážnejšie. hoci ak to nie je kvôli "postave" tak neviem neviem.. ale najlepšie odpovie doktor a odborník.

inka04
21. máj 2015

u nas manzel -20 kg za dva roky = zistili celiakiu

mamulienka30
21. máj 2015

@miselka88 no smer obvodak - velky krvny obraz, vzorka stolice, potom gastro vratane hadice kvoli celiakii, v neposlednej rade moze mat rakovinu hrubeho creva, podla mna toto nepodcenit ani nahodou :( Pri velkej davke stastia moze mat aj pasomnicu ci parazity a neni to nic horsieho.

miselka88
autor
21. máj 2015

bonaqa2013@ no zamerto nieje lebo on je aj bez chudnutia dost chudy,nepotrebuje schudnut...Moj muz vela jedla je a ani tak nemoze pribrat..vody vela nepije-tak primerane normalne..

miselka88
autor
21. máj 2015

Ja dufam ze to nie je nic vazne,ale pojde k lekarovi lebo nevyzera to dobre...

natalym
21. máj 2015

@miselka88 Jednoznačne - smer lekár.

janinah
21. máj 2015

vyšetriť žalúdok a tráviaci trakt,určite to nenechať len tak

lilimoni
21. máj 2015

Nema vela stresu v praci? Moj mal tiez stresove obdobie pred par rokmi a schudol cca 25 kg. 😒

1andrea111
21. máj 2015

čo štítna žľaza? Aj to môže byť dôvod chudnutia,

jorika12
21. máj 2015

u nás bola príčinou chudnutia diabetes

lucik194
21. máj 2015

vysetrenie na stitnu zlazu treba dat urobit....

regina22
21. máj 2015

skús či má úplne mäkké brucho, môže zadržiavať moč

tykat
21. máj 2015

@miselka88 za ake obdobie schudol a kolko?
Nechcem strasit ale u mojho otca to bol prvy priznak rakoviny ☹ za dva mesiace schudol cca 10kg.
Takze radim - smer doktor a cim skor, nenechat sa odbit.

miselka88
autor
22. máj 2015

na vysetrenia pojde urcite cim najskorej.dakujem za odpovede..