Ahojte žienky chcem sa poradiť opýtať.. Od začiatku tehotenstva trpím nádchou a už si neviem rady aké kvapky do nosa mám používať? Som 28tt.Morská voda ani nič takéto mi nepomáha s toho len kýcham.. Používam kadejaké spreje tak že furt striedam iné a mám často krvavé sople doktor mi nevie povedať prečo ani nijako pomôcť stery aj všetko mám ok.. Je vážne až tak škodlivé pre malého užívanie kvapiek? Alebo aké by som mala užívať? Bez kvapiek sa mi ozaj nedá žiť dutiny mám strašne upchate.. Na internete som čítala že tým trpí veľa žien zaujímavé že doktor nič nevie🤔... Ďakujem za rady 🙂
@wewka456 ja som celé tehotenstvo užívala kvapky olynth keďže som na nich už roky závislá, gynekologička mi povedala keď neviem bez toho lepšie než sa trápiť
@wewka456 niesom síce tehotná ale pred nedávnom som bola chorá užívala som sprej raz jeden, nepomáhal zase druhý. Bez spreja sa mi vôbec nedalo dýchať a večery boli katastrofa. Na vysetreni na ORL má doktor do.... ,Ze s tých sprejom mám úplne zdurenu sliznicu a preto sa mi nedá dýchať. Liečbe s ATB som sa nevihla. Radšej sa poradiť keď hneď aj na ORL ako si narobiť ešte väčšie problémy, môj názor. Drzim palce
Mne to preslo az porodom😅 preplachovala som nos konvickou, ziadne kvapky som neuzivala
Ahojte, ja som mala upchate dutiny cele tehotenstvo s prestavkami asi 2 tyzdnovymi a potom zas a zas 2 tyzdne ok a zas upchate dutiny... Uz som sa bala. Nic som neuzivala. Len som si striekala morsku vodu z lekarne a preplachovala nos konvickou. Aj som prudko krvacala v 20 tt. Bola som hospitalizovana-kapacky atd. Mala som hematom na maternici 6cm. Strasili ma, ze to moze byt zacinajuci potrat. Cele tehot. som bola na PNke a naordinovali mi kludovy rezim. Porodila som 3 dni pred terminom velmi rychlo, lahko, bez vyvolavaciek krasneho vlasateho zdraveho chlapca. Ma uz cez 2 mesiace. Je sikovny, zlaty, vnimavy. Takze ziadne strachy.
A este dodam, ze tiez som mala len krvave sople a na ORL mi tiez nic nedala, ze mi moze akurat tak morsku vodu predpisat a povedala mi, ze mam vysusenu sliznicu. Porosila som a do 2 tyzdnov mi nic nebolo aj sopliky ok. nekrvave.
@wewka456 Používala som normálne kvapky pre dospelych. Vibrocil, nasivin. Nemaju ako uskodit dietatu